H Stoiximan πλήρωσε τα κόρνερ της Σενεγάλης και ως 6 και ως 7 στο ματς με το Κατάρ!

H Stoiximan πλήρωσε τα κόρνερ της Σενεγάλης και ως 6 και ως 7 στο ματς με το Κατάρ!

Μια πολύ περίεργη φάση συνέβη στο τέλος του αγώνα Κατάρ-Σενεγάλη, ωστόσο δεν είχε… δυσάρεστη κατάληξη για τα μέλη της Stoiximan!

Τα κόρνερ είναι από τις πιο δημοφιλείς ειδικές αγορές σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Και όταν αυτή η αναμέτρηση είναι για το Μουντιάλ, τα συγκεκριμένα στοιχήματα αυξάνονται σημαντικά. Γι’ αυτό και η περίεργη φάση στο τέλος του αγώνα Κατάρ-Σενεγάλη προκάλεσε αρχικά σύγχυση σε αρκετούς παίκτες.

Για να θεωρεί κερδισμένο ένα κόρνερ πρέπει να εκτελεστεί. Η Σενεγάλη είχε 6 κόρνερ και η μπάλα βγήκε από παίκτη του Κατάρ και στήθηκε στο σημαιάκι στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο παίκτης της Σενεγάλης καθυστέρησε αρκετά να το εκτελέσει και με το που πήγε να ακουμπήσει την μπάλα, ο ρέφερι έτρεξε προς το μέρος του και σφύριξε την λήξη.

Πόσα κόρνερ λοιπόν είχε η Σενεγάλη στο ματς; 6 ή 7; Κάποιος που είχε Over 6.5 μπορεί να “φωνάζει” ότι για δέκατα του δευτερολέπτου το κόρνερ εκτελέστηκε. Κάποιος που το είχε Under 6.5, ισχυρίζεται ότι δεν εκτελέστηκε.

Ο αριθμός των κόρνερ της Σενεγάλης επηρρεάζει φυσικά πλήθος αγορών, όπως τα συνολικά κόρνερ του ματς (Over/Under 12.5), τα συνολικά κόρνερ του 2ου ημιχρόνου (Over/Under 9.5), Αριθμό κόρνερ (Μονά ή Ζυγά) και πολλές άλλες.

Κάπου εδώ ήρθε η Stoiximan και έλυσε το γρίφο! Τι έκανε λοιπόν; Έλαβε υπόψιν ότι η Σενεγάλη κέρδισε και 6 κόρνερ και 7! Πλήρωσε δηλαδή ως σωστές και τις δύο αγορές αλλά και όσες επηρεάζονται από τον αριθμό των κόρνερ της Σενεγάλης!

Η Stoiximan υποσχέθηκε ως Επίσημος Ευρωπαϊκός Υποστηρικτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 μία κορυφαία εμπειρία στην κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου στον κόσμο και το κάνει με κάθε ευκαιρία πράξη!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις