Τιτανομαχία άνω του διπλασιασμού

προγνωστικά μουντιάλ

Δεύτερη αγωνιστική στο Μουντιάλ κι ο #Bats δίνει τα προγνωστικά του για τα ματς του πέμπτου και του έκτου ομίλου.

Τρεις αναμετρήσεις καλύπτει σήμερα η στήλη μας, με τη μεγάλη συνάντηση ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία να βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο. προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα

Με έξυπνο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η Ιαπωνία πέτυχε τεράστια έκπληξη στην πρεμιέρα, υποτάσσοντας τους Γερμανούς με 2-1. Οι διορθωτικές κινήσεις του Μοριγιάσου στο ημίχρονο κατάφεραν να αλλάξουν ριζικά την εικόνα της ομάδας του, η οποία έφτασε μέχρι και την ανατροπή. Ας μην γελιόμαστε, οι «μπλε σαμουράι» δεν είναι κάποια τρομερή ομάδα από άποψη ποιότητας αλλά βγάζουν συνοχή και σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Τεράστια ευκαιρία για αυτούς να πάρουν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης νικώντας την απογοητευτική Κόστα Ρίκα, που στο ματς με την Ισπανία έχασε με 7-0 κι έδειξε πως μάλλον είναι η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης. Απαγορευτικό το 1.40 με 1.50 που βρίσκουμε τον άσο. Αξία υπάρχει στη νίκη των Ιαπώνων με under 3,5, σε απόδοση 2.02 στη Novibet.

Κροατία – Καναδάς

Η μοναδική από τις τέσσερις ομάδες του έκτου ομίλου που έδειξε κάτι ελπιδοφόρο βάσει εμφάνισης είναι ο Καναδάς. Ωστόσο, είναι και η ουραγός, καθώς και η μόνη που ηττήθηκε στην πρεμιέρα. Η απειρία φάνηκε καθώς η ομάδα του Χέρντμαν δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη, χάνοντας και πέναλτι.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Λίγο-πολύ όπως την αναμέναμε ήταν η Κροατία στην πρεμιέρα με το Μαρόκο, χωρίς τον ενθουσιασμό του Καναδά αλλά με τη γνωστή της σταθερότητα. Περιμένουμε να ανεβάσει στροφές και να παίξει για τη νίκη, διότι οπωσδήποτε δεν θα θέλει να πάει στην τελευταία αγωνιστική με το Βέλγιο χωρίς να έχει πάρει νίκη. Όσον αφορά τον Καναδά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται να παίξει επιθετικά και να πάρει ρίσκα, φάνηκε κι από τις δηλώσεις του προπονητή του η επιθυμία για τη νίκη. Ανοίγει το ματς και μας βολεύει το 2.00 της Novibet για το over 2,5.

Ισπανία – Γερμανία

Υπό νορμάλ συνθήκες, το ματς μεταξύ Ισπανίας και Γερμανίας θα ήταν αυτό που θα έκρινε ποια θα τερμάτιζε πρώτη και ποια δεύτερη στον όμιλο. Ωστόσο, το κάζο της «νασιοναλμάνσαφτ» στην πρεμιέρα με την Ιαπωνία κάνει «τελικό» αυτό το παιχνίδι. Όχι για την πρώτη θέση αλλά για την πρόκριση. Το θέμα είναι αν μπορεί να βγάλει χαρακτήρα και να πάρει νίκη σε τέτοιο ματς. Ειδικά απέναντι σε μια Ισπανία που βρίσκεται στον έβδομο ουρανό, μετά το 7-0 επί της Κόστα Ρίκα.

Περιμένω βελτιωμένη την ομάδα του Φλικ. Μπορεί να «πονάει» σε κάποιες θέσεις, όπως αυτή του σέντερ φορ, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει μεγάλη ποιότητα κι έναν έμπειρο προπονητή. Δεύτερος σερί αποκλεισμός στη φάση των ομίλων πάει πολύ για μια τόσο μεγάλη εθνική ομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα ποντάρουμε σε νίκη των Γερμανών, αλλά σίγουρα δεν τους ξεγράφουμε.

Αναμένονται γκολ, φάσεις και θέαμα. Ωραίο το goal/goal & over 2,5 στο 1.98. Επίσης, αξίζει και το over 1,5 της Ισπανίας στο 2.04, δεδομένου ότι η άμυνα των Γερμανών έχει θέματα που μπορεί να εκμεταλλευτεί η «φούρια ρόχα».

Combo
12:00
Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα
1 & under 3,5
2.02
BET: 20 units
Μονό
18:00
Κροατία - Καναδάς
Over 2,5
2.00
BET: 20 units
Combo
21:00
Ισπανία - Γερμανία
Goal/goal & over 2,5
1.98
BET: 15 units
Μονό
21:00
Ισπανία - Γερμανία
Ισπανία over 1,5
2.04
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις