Κριστιάνο Ρονάλντο: Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του;

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτώντας τον επόμενο σταθμό της «πλούσιας» καριέρας του.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο το pamestoixima.gr προσέθεσε μία νέα στοιχηματική ενότητα αναφορικά με την επόμενη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την αποδέσμευση του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ως… φαβορί παρουσιάζονται δύο ομάδες. Η Τσέλσι και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η απόδοση των Λονδρέζων βρίσκεται στο 3.50 ενώ αυτή των Πορτογάλων στο 4.00. Ίντερ Μαϊάμι και Νιούκαστλ ακολουθούν με 5.50 η καθεμία. Στη συνέχεια βρίσκουμε τις Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 10.00.  Σε λίγο μεγαλύτερη απόδοση βρίσκουμε δύο ιταλικές ομάδες. Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο και η πρωτοπόρος Νάπολι με απόδοση 12.00 η καθεμία περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα.

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το pamestoixima.gr έβαλε και μία… ελληνική «πινελιά» στο εν λόγω θέμα! Πιο συγκεκριμένα στις επιλογές για την επόμενη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με απόδοση 100.00 η καθεμία! Όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα (στην κυριολεξία).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις