Οι εμμονές πληρώνουν 2.70

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ από το ματς του Βελγίου με το Μαρόκο έχει ο #Masterbetchef αλλά και ημιμακροχρόνιο από αυτόν τον όμιλο.

Aγαπητοί φίλοι, τα προγνωστικά Μουντιάλ είναι πολύ δύσκολα, όπως αναμενόταν. Πλέον όμως έχουμε μια εικόνα από όλες τις ομάδες, οπότε μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Κολλημένος ο προπονητής του Βελγίου

Στο Euro 2020 είχα ποντάρει στα προγνωστικά μου στο Βέλγιο, λόγω του πλούσιου επιθετικού του ταλέντου. Όμως ο προπονητής της ομάδας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ένα καταπληκτικό ρόστερ, κάνοντας συνεχόμενα λάθη. Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ εξακολουθεί να κατεβάζει μια ομάδα που βγάζει στο γήπεδο τις δικές του φοβίες. Χωρίς πολύ επιθετική κίνηση και φρεσκάδα. Η επιμονή του δε, να παίζει ακόμα με τον Άξελ Βίτσελ αμυντικό χαφ, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, μαζί με την άμυνα της ομάδας.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Γενικότερα το Βέλγιο στερείται ενέργειας και αθλητικότητας για να ανταγωνιστεί το επίπεδο του φετινού Μουντιάλ. Στο οποίο προχωράνε οι ομάδες που μπορούν να τρέξουν και να πιέσουν ασταμάτητα, όπως π.χ. ο Ισημερινός, η Γαλλία, άλλα και οι δύο επόμενοι αντίπαλοι του Βελγίου. Κροατία και Μαρόκο έδειξαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, ότι είναι δυο πολύ δυναμικές ομάδες.

Με έμφαση στην καλή αμυντική λειτουργία και τη σκληράδα, άλλα και με παίκτες τεχνίτες στην επίθεση. Ζίγες και Ελ Νεσίρι μπορούν να κάνουν τη ζημιά, σε μια άμυνα που απέναντι στον Καναδά έδειξε χτυπητές αδυναμίες και σώθηκε από θαύμα. Τέτοια όμως δεν γίνονται κάθε μέρα…

Μονό
15:00
Βέλγιο - Μαρόκο
2 dnb
2.70
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Βέλγιο να προκριθεί από τον όμιλο
Όχι
6.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις