Όλα τα σενάρια πρόκρισης του πρώτου ομίλου

Όλα τα σενάρια πρόκρισης του πρώτου ομίλου

Όλα τα σενάρια πρόκρισης του πρώτου ομίλου, τι χρειάζονται Ολλανδία, Σενεγάλη και Ισημερινός για να βρεθούν στα νοκ - άουτ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Η δεύτερη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο μόλις ολοκληρώθηκε. Η Σενεγάλη επικράτησε με 3-1 του Κατάρ και η Ολλανδία ήρθε ισόπαλη με 1-1 με το Εκουαδόρ. Η βαθμολογία πλέον διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Ολλανδία: 4
  2. Ισημερινός: 4
  3. Σενεγάλη: 3
  4. Κατάρ: 0

Όπως παρατηρούμε τα αποτελέσματα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν στο Κατάρ να συνεχίσει στην διοργάνωση, αφήνοντας το εκτός συνέχειας από τους ομίλους. Αυτή είναι η μόλις δεύτερη φορά που διοργανώτρια μένει εκτός, μετά την Νότια Αφρική το 2010.

Οι υπόλοιπες τρεις διεκδικούν την πρόκριση και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα τα πιθανά σενάρια:

Ολλανδία: Προκρίνεται στη φάση των 16 έστω και με ισοπαλία με το Κατάρ την τελευταία αγωνιστική.
Εάν ηττηθεί από τους διοργανωτές προκρίνεται με νίκη του Εκουαδόρ κόντρα στη Σενεγάλη. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο Εκουαδόρ – Σενεγάλη τότε οι οράνιε μένουν ισόβαθμοι με την αφρικανική ομάδα και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων ή τα υπόλοιπα κριτήρια κατάταξης για την πρόκριση. Με νίκη Σενεγάλης η Ολλανδία χρειάζεται στην ισοβαθμία να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων με το Εκουαδόρ. Σε διαφορετική περίπτωση ακολουθούν τα επόμενα κριτήρια ισοβαθμίας.

Εκουαδόρ: Έχει το πάνω χέρι και παίρνει την πρόκριση με την ισοπαλία απέναντι στη Σενεγάλη, παίζοντας ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα.
Εάν ηττηθεί από τη Σενεγάλη, τότε το Εκουαδόρ χρειάζεται μόνο ήττα της Ολλανδίας από το Κατάρ με περισσότερα τέρματα απ’ όσα θα δεχθεί με από την αφρικανική ομάδα. Εάν καταλήξουν με τον ίδιο συντελεστή τερμάτων ισχύουν τα υπόλοιπα κριτήρια (κάρτες) για να κριθεί η πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης.

Σενεγάλη: Μόνο νίκη θέλει κόντρα στο Εκουαδόρ για να προκριθεί και να το προσπεράσει. Εάν έρθει ισόπαλη με την ομάδα του Ισημερινού, τότε χρειάζεται ήττα της Ολλανδίας από το Κατάρ, αλλά με μεγάλη διαφορά, ώστε να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Σε περίπτωση ίδιου συντελεστή θα παίξουν ρόλο τα άλλα κριτήρια.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις