Γνώριμα πρόσωπα τη σημερινή ημέρα!

Γνώριμα πρόσωπα τη σημερινή ημέρα!

Δείτε ποιοι σφυρίζουν τα ματς του Σαββάτου και ποια τα στατιστικά τους;

Τυνησία – Αυστραλία

Ο ανερχόμενος Γερμανός πρωτοεμφανιζόμενος στο φετινό Μουντιάλ ρεφ Ντάνιελ Ζίμπερτ, ορίστηκε για το παιχνίδι μεταξύ Τυνησίας και Αυστραλίας. Σφυρίζει περίπου 25 φάουλ ανά παιχνίδι με 4,57 κάρτες ανά ματς. Δεν είναι πεναλτάκιας.

Πολωνία – Σαουδική Αραβία

Την αναμέτρηση μεταξύ Πολωνίας και Σαουδικής Αραβίας θα τη σφυρίξει ο Βραζιλιάνος Γουίλτον Σαμπάιο και πάλι πολύ έμπειρος. Δείχνει περίπου 4 κάρτες ανά παιχνίδι και δεν είναι τόσο πεναλτάκιας καθώς έχει ένα μέσο όρο 0,3 ανά παιχνίδι. Αρκετά χαμηλό. Ωστόσο, δεν τον λες και καρτάκια. Σφυρίζει το δεύτερο του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ καθώς διηύθυνε και το παιχνίδι για την 1η αγωνιστική των ομίλων μεταξύ Ολλανδίας και Σενεγάλης δείχνοντας 3 κίτρινες κάρτες και σφυρίζοντας 26 φάουλ.

Γαλλία – Δανία

Ο Πολωνός και πολύ έμπειρος Σίμον Μαρτσίνιακ ορίστηκε στο παιχνίδι Γαλλία–Δανία για να κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό Μουντιάλ. Ρεφ αρκετά πεναλτάκιας καθώς ο μέσος όρος του (0,45) είναι αρκετά ανεβασμένος με τα 244 παιχνίδια στην καριέρα του από τα 548 που έχει σφυρίξει να δείχνει την άσπρη βούλα. Δείχνει περίπου 4,5 κάρτες ανά παιχνίδι και σφυρίζει 23 φάουλ.

Αργεντινή – Μεξικό

Ο έμπειρος και αυστηρός Ιταλός ρεφ Ντανιέλε Ορσάτο, ορίστηκε το πολύ κομβικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Ο ρεφ αυτός έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία με χαρακτηριστική να δείχνει η ευκολία που βγάζει τις κίτρινες κάρτες. Πιο συγκεκριμένα στη Serie A, 5,34 κάρτες. Στο πρόσφατο Euro 2020 σε 3 αναμετρήσεις που διηύθυνε είχε 14 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη και 1 πέναλτι. Ωστόσο, δε χαρακτηρίζεται και ως πεναλτάκιας καθώς σε 538 αναμετρήσεις έχει δώσει 140 πέναλτι. Όσο αφορά τα φάουλ είναι μετρημένος και αφήνει το πλεονέκτημα με το μέσο όρο του να διαμορφώνεται στα 18,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Ωστόσο, είχε σφυρίξει και το παιχνίδι Κατάρ–Εκουαδόρ για την 1η αγωνιστική των ομίλων σφυρίζοντας 30 φάουλ δείχνοντας και 6 κάρτες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις