Παίρνουν εκδίκηση οι Γάλλοι

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ο #Jimandrez συνεχίζει τις προβλέψεις του, δίνοντας τα προγνωστικά για τρεις αναμετρήσεις της σημερινής ημέρας

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μουντιαλικό Σάββατο, έχοντας τέσσερις αναμετρήσεις στο μενού. Εμείς στα προγνωστικά μας θα ποντάρουμε στις τρεις, λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής και των όλων όσων έχουν γίνει. Σκέψεις, προτάσεις και προγνωστικά Μουντιάλ παρακάτω για το Σάββατο.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Η Τυνησία δείχνει πιο ικανή

Ξεκίνημα με το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της ημέρας, ανάμεσα σε Τυνησία και Αυστραλία. Οι Βορειοαφρικάνοι εξέπληξαν τους πάντες με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο. Ομάδα με όλη την λέξης. Ο προπονητής Καντρί έχει δημιουργήσει ένα δουλεμένο σύνολο που παίζει εξαιρετική άμυνα και που βγαίνει αρκετά επικίνδυνα στην κόντρα. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές σκληροτράχηλους, με άνεση στο ψηλό παιχνίδι αλλά και έφεση στις μακρινές μεταβιβάσεις.

Αντίθετα η Αυστραλία είχε τις στιγμές της στο ματς κόντρα στην Γαλλία αλλά αμυντικά είχε θέματα. Αρκετά καλή ομάδα χωρίς όμως ταλέντο, γεγονός που της δημιουργεί μεγάλη αφέλεια. Λίγη ποιότητα, δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση. Εάν τα «καγκουρό» ηττηθούν ξανά, τότε και μαθηματικά θα είναι εκτός, άρα θα παίξουν σαν… να είναι τελικός, αφήνοντας και άλλα κενά πίσω.

Η εικόνα της Τυνησίας σε συνδυασμό με την ομοιογένεια της, μπορεί να είναι ικανή για να επικρατήσει της Αυστραλίας. Τα «καγκουρό»είναι ένα level κάτω, θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.10.

Παίρνει εκδίκηση η Γαλλία

Πάμε και στο ντέρμπι του ομίλου. Γαλλία εναντίον Δανίας σε ένα ματς που παίζεται η ζωή των τελευταίων. Οι Σκανδιναβοί σε περίπτωση που δεν επικρατήσουν και κερδίσει η Τυνησία, τότε κινδυνεύουν με άμεσο αποκλεισμό. Η αλήθεια είναι πάντως πως ήταν μία τραγική εμφάνιση κόντρα στην αφρικανική ομάδα και πλέον τρέχουν και δεν φτάνουν.

Οι κάτοχοι του τροπαίου εμφάνισαν ουσία, έπαιξαν με μεγάλη άνεση και πήραν την νίκη. Με υπερηχητικό Εμπαπέ, ηγέτη Ζιρού και μία σοβαρή στο δεύτερο ημίχρονο άμυνα, έδειξαν πως φέτος μπορούν να πάνε ξανά ψηλά παρά τις απουσίες.

Πιστεύουμε σε αυτούς. Η Γαλλία έχει χάσει δύο φορές κόντρα στην Δανία στο Nations League, οπότε θεωρούμε πως έμαθαν. Εξάλλου η παρέα του Κρίστιαν Έριξεν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο άσος στο 1.78.

«Λάτιν» ντέρμπι με πίεση

Κλείνουμε με το λάτιν ντέρμπι του Σαββάτου. Αργεντινή και Μεξικό, σε έναν αγώνα επίσης do or die. Η «αλμπισελέστε» γνώρισε μία από τις χειρότερες ήττες στην ιστορία της, χάνοντας από τους Σαουδάραβες την Τρίτη και πλέον έμπλεξε για τα καλά.

Ο Σκαλόνι δεν παρέταξε σωστά την ομάδα του, η οποία ήταν και αρκετά χαλαρή. Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν, ο Μέσι πρέπει να κάνει τα μαγικά του και οι συμπαίκτες του να εμφανιστούν έτοιμη για να δοθεί συνέχεια στην πορεία τους στη διοργάνωση.

Στον αντίποδα οι Μεξικάνοι κράτησαν στο μηδέν την Πολωνία και πήραν βαθμό για την συνέχεια. Θα κατέβουν ξεκάθαρα για την ισοπαλία και πάλι, θα παίξουν άμυνα και θα χτυπήσουν στη κόντρα με τους γρήγορους επιθετικούς τους.

Θα πέσουν κορμιά στον συγκεκριμένο αγώνα. Το άγχος και η πίεση της Αργεντινής μας κάνει να την κοντράρουμε ελαφρώς, πάμε με το διπλό +1 ασιατικό στο 1.96. 

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
12:00
Τυνησία - Αυστραλία
1
2.10
BET: 20 units
Μονό
18:00
Γαλλία - Δανία
1
1.78
BET: 20 units
Μονό
21:00
Αργεντινή - Μεξικό
2 (+1 ΑΗ)
1.96
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις