Επίσημο: Εκτός με Ελβετία ο Νεϊμάρ κι ο Ντανίλο

Επίσημο: Εκτός με Ελβετία ο Νεϊμάρ κι ο Ντανίλο

Δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής τελικά οι Νεϊμάρ και Ντανίλο για τη Βραζιλία, μετά τους τραυματισμούς τους στην πρεμιέρα με την Σερβία.

Δε θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Βραζιλίας ο Νεϊμάρ, τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική. Το διάστρεμμα που υπέστη στον δεξιό αστράγαλο ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αρκετό για να τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι απέναντι στην Ελβετία (28/11) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Απών θα είναι κι ο Ντανίλο, που αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου.

Σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ, οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν τη θεραπεία τους, με στόχο να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια του τουρνουά. «Θα είμαστε προσεκτικοί, ώστε να προσπαθήσουν να φτάσουν σε κατάσταση που θα τους επιτρέψει να ξαναπαίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Λασμάρ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Νεϊμάρ και ο Ντανίλο δεν θα χρησιμοποιηθούν αν δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις