Κατάρ – Σενεγάλη 1-3: Πλήρωσε τα λάθη του το Κατάρ

Κατάρ - Σενεγάλη 1-3: Πλήρωσε τα λάθη του το Κατάρ

Η Σενεγάλη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Κατάρ και πήρε μία εύκολη νίκη με 3-1 απέναντι στους διοργανωτές, για να ξαναμπεί στη μάχη της πρόκρισης.

Άνετα και ωραία η Σενεγάλη ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Αν και άργησε να προηγηθεί η ομάδα του Αλιού Σισέ, επικράτησε με 3-1 του Κατάρ… ρέφαρε την ήττα από την Ολλανδία και πάει σε τελικό με το Εκουαδόρ.

Το ματς

Η πρώτη φάση για τη Σενεγάλη, που είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης στο Al Thumama Stadium, ήρθε στο 17ο λεπτό μετά την άστοχη έξοδο του Μπαρσάμ, όμως ο Ντιεντιού αστόχησε.

Το Κατάρ δεν κατάφερε να πατήσει την περιοχή των φιλοξενούμενων και στη μοναδική φάση που τα κατάφερε, με τον Αφίφ που έμοιαζε με όαση στο πρώτο μέρος για τους διοργανωτές, έπεσε όμως ο Λαόθ δε συγκινήθηκε για να σφυρίξει.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να μπορούν να κρατήσουν παρά τα αρκετά λάθη το μηδέν στο πρώτο μέρος αλλά ο Κούκι είχε αντίθετη άποψη. Ο αμυντικός του Κατάρ έκανε τραγικό λάθος και ο Ντιά με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1-0.

Κάπου εκεί η ομάδα του Αλιού Σισέ πίστεψε πως το παιχνίδι τελείωσε και κάθισε πίσω, χωρίς καμία διάθεση να πετύχει ένα τρίτο τέρμα για να «τελειώσει» το παιχνίδι ωστόσο…

Ωστόσο το Κατάρ δε το έβαλε κάτω. Από το 60ο λεπτό και μετά οι οικοδεσπότες ανέβασαν πάρα πολύ το ρυθμό τους, κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα στα τρία ημίχρονα που είχαν παίξει στο θεσμό. Έτσι αφού μετά από τρεις χαμένες ευκαιρίες μέσα σε έξι λεπτά (61′-67′), και δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις του Μεντί το Κατάρ, βρήκε αυτό που έψαχνε ένα γκολ. Με τον Μουντάρι να μειώνει σε 2-1 (78′).

Η ταυτότητα του αγώνα

Κατάρ – Σενεγάλη: 1 – 3

Σκόρερ: Μουντάρι (78’) / Ντιά (41’), Ντιέντιου (48’), Ντιένγκ (84’)

Διαιτητής: Ματέου Λαόθ (Ισπανία)

Κίτρινες: Μοχάμαντ, Αχμέντ, Μαντιμπό / Ντιά, Τζέικομπς, Σις

Συνθέσεις:

ΚΑΤΑΡ (5-3-2, Φέλιξ Σάντσεθ): Μπαρσάμ – Μοχάμαντ, Πέδρο Μιγκέλ (83’ Γουάντ), Κχούκχι, Χασάν, Αχμέντ (83’ Σαλμάν) – Μπουντιάφ (69’ Χατέμ), Μαντιμπό, Αλ Χάϊντος (74’ Μουντάρι) – Αλί Αλμοέζ, Αφίφ

ΣΕΝΕΓΑΛΗ (4-4-2, Αλιού Σισέ): Μεντί Ε. – Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Τζέικομπς(78’ Σισέ) – Σαρ Ι.(74’ Εντιαγέ), Μεντί Ν.(78’ Σαρ Π.), Γκεγιέ, Ντιατά (64’ Σις) – Ντιά, Ντιέντιου(74’ Ντιένγκ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις