Ιράν: Εκνευρίστηκε με πολιτική ερώτηση ο Κεϊρόζ

Ιράν: Εκνευρίστηκε με πολιτική ερώτηση ο Κεϊρόζ

"Γιατί δε ρωτάς τις ΗΠΑ για το Αφγανιστάν;" απάντησε ο προπονητής του Ιράν, σε ερώτηση που δέχτηκε ο Ταρέμι πριν το ματς της ομάδας του με την Ουαλία.

Το Ιράν επικράτησε της Ουαλίας με 2-0, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των “16” του Μουντιάλ. Αίσθηση προκάλεσε όμως ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά την συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι, με τον Κάρλος Κεϊρόζ να απαντά εκνευρισμένος σε ερώτηση που απευθύνθηκε στον επιθετικό του Ιράν, Μεχντί Ταρέμι, από Βρετανίδα δημοσιογράφο.

Έτσι, στο τέλος της διαδικασίας ο Πορτογάλος προπονητής γύρισε στη δημοσιογράφο και της είπε «γιατί δεν κάνεις και σε άλλες χώρες ορισμένες ερωτήσεις; Γιατί δεν ρωτάς τους Βρετανούς τι πιστεύουν για τη Βόρεια Ιρλανδία; Και γιατί δεν πας στην αποστολή των ΗΠΑ να τους ρωτήσεις για την υποχώρηση των στρατευμάτων τους από το Αφγανιστάν και τις γυναίκες εκεί, που είναι μόνες;».

«Μα ο Ταρέμι είναι Ιρανός», απάντησε η δημοσιογράφος στον Κεϊρόζ, που πάντως δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ενοχλείται από ερωτήσεις για την κατάσταση στο Ιράν.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αποχωρήσει από συνέντευξη Τύπου μετά από ερώτηση για το καθεστώς των γυναικών στη χώρα αυτή, ρωτώντας τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση «πόσα πήρες για να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο;».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις