Λάθη και τρίποντα έως 4.81

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Επιστροφή στην δράση με πολλά λάθη και τρίποντα, προτείνει στα σημερινά προγνωστικά ο #Loverdose.

Καλημέρα σε όλους! Πρωινοί πρωινοί σήμερα, μιας και λόγο της ημέρας των ευχαριστιών δεν είχε αγώνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ώστε να μας κρατήσουν ξύπνιους χθες το βράδυ. Επιστρέφουμε λοιπόν με τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Σάρλοτ Χόρνετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς   

Πρώτη στάση το «Σπέκτρουμ Σέντερ», σπίτι των Σάρλοτ Χόρνετς που φιλοξενούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Οι Χόρνετς είναι άλλη μία ομάδα που αναγκάζει τους αντιπάλους σε πολλά λάθη ανά αγώνα, συγκεκριμένα βρίσκεται στην έκτη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας με 15.6 λάθη. Εδώ θα στρέψουμε την προσοχή μας στον ταλαντούχο Άνθονι Έντουαρντς, ο οποίος σχεδόν σε κάθε κατηγορία είναι βελτιωμένος από της δύο προηγούμενες χρονιές του στο NBA. Είναι όμως και πιο επιρρεπείς στα λάθη. Αν σήμερα οι Χόρνετς αμυνθούν με τον ζήλο που τους έχουμε συνηθίσει σίγουρα να τον αναγκάσουν να υποπέσει σε αρκετά λάθη.

Νιου Γιορκ Νικς – Πορτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς   

Δεύτερη στάση για σήμερα η Νέα Υόρκη και το «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», για την αναμέτρηση των Νικς με τους Μπλέιζερς. Οι Νικς συνεχίζουν παιχνίδι με το παιχνίδι να ανταλλάσουν το προβάδισμα με τους Τίμπεργουλβς και στις δύο κατηγορίες τρίποντων για τους αντιπάλους τους. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Νέας Υόρκης αφήνει τους αντιπάλους της να σουτάρουν κατά μέσο όρο 39.4 φορές (1η) πίσω από το τρίποντο και να ευστοχούν στις 14.1 από αυτές (2η). Οι Μπλέιζερς που λόγο της απουσίας του Λίλλαρντ πέρσι τερμάτισαν τρίτοι από το τέλους, κατάφεραν φέτος να βρουν νέα πρόσωπα να τους οδηγήσουν, κατί που επίσης οφείλουν στον Λίλλαρντ όμως θα το αναλύσουμε άλλη στιγμή.

Σήμερα θα επιλέξουμε τα τρίποντα του Τζέραμι Γκραντ, ο οποίος σουτάρει τον Νοέμβριο με ποσοστά πάνω από 50% έχωντας κατά μέσο όρο πάνω από τρία τρίποντα. Μιας και όταν η αντίπαλες άμυνες του αφήνουν χώρο δεν δυσκολεύεται να βρει στόχο από μακριά, αξίζουν σαν fun bet και τα 4+ τρίποντα που έχει πετύχει σε 5 από τους 8 τελευταίους αγώνες. 

Προγνωστικά NBA: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σικάγο Μπουλς   

Τελευταία μας στάση για σήμερα το «Πέικομ Σέντερ» της Οκλαχόμα, όπου οι Θάντερ υποδέχονται τους Μπουλς. Με την ομάδα από το Σικάγο να βρίσκει λύση ανάγκης για τον «άσσο» στο πρόσωπο του περσινού της ντραφτ  Άγιο Ντοσούνμου. Ο Ντοσούνμου βγάζει πολύ ενέργεια στο γήπεδο, αλλά κάθε άλλο παρά σταθερός θεωρείτε. Επιρρεπείς στα λάθη, έχει κάνει τουλάχιστον δύο λάθη 10/12 τελευταίους αγώνες. Από την άλλη πλευρά οι Θάντερ, είναι δεύτερη στα λάθη των αντιπάλων τους, αναγκάζοντας τους να κάνουν 16.3 ανά αγώνα.

Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τον Λούγκεντζ Ντορτ. Ο «τρομακτικός» Γκίλγκιους φέτος τραβάει όλα τα βλέμματα, όμως στην απέναντι πλευρά του γηπέδου όλη η άμυνα βασίζεται πάνω στον Ντορτ. Από την πρώτη του χρονιά στο NBA, δεν φοβόταν να σουτάρει από το τρίποντο όταν του δινόταν η ευκαιρία. Φέτος ξεκίνησε αρκετά μουδιασμένα, όμως στις πέντε τελευταίες εμφανίσεις του έχει 46% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Με τους Μπουλς να μην αμύνονται καλά στην περιφέρεια, επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να σουτάρουν με ποσοστά μεγαλύτερα του 38%, θεωρώ πως ο Ντορτ θα βρει τις ευκαιρίες του.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Τριάδα απόδοσης 4.81
00:10
Σάρλοτ Χόρνετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Άντ. Έντουαρντς over 2,5 λάθη
1.72
02:10
Νιου Γιορκ Νικς – Πορτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Τζ. Γκραντ over 2,5 εύστοχα τρίποντα
1.75
03:10
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σικάγο Μπουλς
Λ. Ντορτ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.60
BET: 5 units
Fun bet
02:10
Νιου Γιορκ Νικς – Πορτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Τζ. Γκραντ 4+ εύστοχα τρίποντα
2.87
BET: 3 units
Μονό
03:10
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σικάγο Μπουλς
Ά. Ντοσούνμου over 1,5 Λάθη
1.90
BET: 20 units
Μονό
03:10
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σικάγο Μπουλς
Λ. Ντορτ 3+ εύστοχα τρίποντα
2.82
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις