ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

FA Cup, το δικό μας Μουντιάλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

FA Cup, το δικό μας Μουντιάλ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

FA Cup, το δικό μας Μουντιάλ

προγνωστικά

Επιστροφή στα γνωστά λημέρια της στήλης και του #Nikolas43 καθώς το Μουντιάλ δεν μας κάνει τη χάρη μέχρι στιγμής.

Η επιβεβαίωση του κανόνα ήρθε για ακόμα μια διοργάνωση με ηχηρό τρόπο. Κάποιο μεγάλο όνομα θα χάσει στην πρεμιέρα η έστω δεν θα κερδίσει. Αν και περίμενα ότι θα είναι η Αγγλία τελικά έκατσε αλλού η μπίλια. Επιστροφή στις αγγλικές διοργανώσεις λοιπόν και το FA Cup και αφήνουμε τους άλλους να βλέπουν Μουντιάλ. Εμείς θέλουμε κλωτσοπατινάδα, κρύο, μέτρια γήπεδα και διώξιμο να φύγει η μπάλα από την περιοχή. Τι σημαίνει αυτό; Ομάδες μικρών κατηγοριών Αγγλίας αντιμέτωπες στο κύπελλο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Άνκριγκτον – Μπαρνέτ 

Να σημειώσουμε πως κάθε πρόβλεψη είναι ριψοκίνδυνη ειδικά σε σημείο στις ομάδες αυτές. Καλό θα ήταν να προτιμάμε τα γκολ και το σημείο μόνο για fun bet αν το θεωρούμε καλή περίπτωση. 

Όπως στην περίπτωση της Άνκριγκτον με την Μπαρνέτ. Τις χωρίζουν δυο κατηγορίες κάτι που αυτομάτως κάνει φαβορί την Άνκριγκτον. Η εικόνα τους όμως στα τελευταία παιχνίδια δίνει περισσότερες πιθανότητες να πάει προς τα δεξιά. Πιο δυνατή η Μπαρνέτ αρκεί να το δείξει και στο κύπελλο με ανώτερης δυναμικής ομάδα. Η απόδοση του διπλού στο 5.30 της Novibet αξίζει ένα χαμηλό fun bet. 

Γουίμπλεντον – Τσέστερφιλντ 

Πολύ ωραίο παιχνίδι το μεσημέρι στο «Πλάου Λέιν», έδρα της ιστορικής Γουίμπλεντον, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τσέστερφιλντ. Μεγάλες ομάδες και ιστορικές και οι δυο άσχετα τι γράφει το σήμα των γηπεδούχων. Μια κατηγορία πιο κάτω οι φιλοξενούμενοι αλλά στην τρίτη θέση με πολύ καλό πρωτάθλημα έως τώρα. Η γηπεδούχος ομάδα δυστυχώς στην μέση της βαθμολογίας της League two. Θέλει μια διάκριση κάποια στιγμή να κλείσει μερικά στόματα προς Μίλτον Κέινς μεριά. Συναισθηματικά λόγω της συμπάθειας μου στη Γουίμπλεντον θα έπαιζα άσο αλλά δεν θα το κάνω γιατί η Τσέστερφιλντ είναι επικίνδυνη ομάδα. Θα πάω στο over 2,5  να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 1.90 η απόδοση στη Novibet.

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Έξετερ 

Οι γηπεδούχοι για όποιον τους ακολουθεί πιστά δεν χρειάζονται συστάσεις. Αν δεν βγει goal/goal το παιχνίδι τους το βγάζουνε over, σαν τάμα ένα πράγμα. Η Όξφορντ Γιουνάιτεντ σιχαίνεται τα 0-0. Το τελευταίο το έφερε σε ένα φιλικό με την Γουίμπλεντον το καλοκαίρι και το προηγούμενο χάνεται κάπου στο 2021. Γκολ θα μπουν, δεν είναι καμία άμυνα γρανίτης της Έξετερ, το θέμα είναι πόσα. Πριν ένα μήνα περίπου το μεταξύ τους παιχνίδι για τη League one έληξε 2-4 με 0-3 ημίχρονο υπέρ της Όξφορντ. Ότι θα το βάλω over 2,5 στο 1.75 της Stoiximan είναι δεδομένο. Επομένως θα ρισκάρω και με το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.50, το μόνο παιχνίδι που θα πάρω και δεύτερο στοίχημα. 

Σριούσμπερι – Πίτερμπορο

Η πρώτη ομάδα που με πλήρωσε στη ζωή μου σε στοίχημα ήταν η Πίτερμπορο ( ή Πιτέρμπορο ή Πίτερμπρο ή Πίτερμπόροου) και από τότε την ακολουθώ πιστά στο over 2,5. Όλοι έχουμε μια τέτοια ομάδα ας μην κρυβόμαστε. Με έχει προδώσει ελάχιστες φορές όλα αυτά τα χρόνια, και όποτε το κάνει δεν με πειράζει γιατί σχεδόν πάντα τα παιχνίδια της έχουν έστω δυο γκολ. Απέναντι της η Σριούσμπερι. Άλλο μαγαζί γωνία κι αυτή , αν και παλεύει στα χαμηλά της League one είναι μια κατηγορία πάνω από την Πίτερμπορο αλλά η εικόνα της δεν πείθει. Τα παιχνίδια τους έχουν γκολ και πιστεύω να το παλέψουν και να μην μείνει στο 1-0 ή 0-1. Over 2,5 σε απόδοση 2.00 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Τσάρλτον – Στόκπορτ 

Επόμενο παιχνίδι Τσάρλτον – Στόκπορτ. Ομάδα ασανσέρ τα τελευταία χρόνια οι γηπεδούχοι με ένα κοινό σε όλες τις κατηγορίες. Παλεύουν κάθε παιχνίδι. Φέτος κάνουν μέτριο πρωτάθλημα είναι στη μέση του πίνακα. Έχουν κάποια καλά αποτελέσματα και σκοράρουν ακόμα και στις ήττες τους.  Η Στόκπορτ από την άλλη, αν εξαιρέσουμε την φυσιολογική ήττα από την Λέιτον Όριεντ, έχει πολύ καλά αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα μετά το κάκιστο ξεκίνημα της. Επιπλέον το πιο σημαντικό είναι ότι μπαίνουν γκολ στα παιχνίδια της, παρ’ ότι η διαφορά τους είναι μια κατηγορία, αν επέλεγα σημείο ίσως το έδινα στην έδρα αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω. Over 2,5 από δυο ομάδες που σκοράρουν στο 1.85 του Pamestoixima.gr.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει ρεβάνς και όχι παράταση, κάτι που ίσως να θέλουν να αποφύγουν κάποιες ομάδες. 

Και τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. 

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Fun Bet
17:00
Άνκριγκτον – Μπαρνέτ
2
5.30
BET: 7 units
Μονό
17:00
Γουίμπλεντον – Τσέστερφιλντ
Over 2,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
17:00
Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Έξετερ
Over 2,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
17:00
Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Έξετερ
Over 1,5 στο 1ο ημ.
2.50
BET: 10 units
Μονό
17:00
Σριούσμπερι – Πίτερμπορο
Over 2,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
17:00
Τσάρλτον – Στόκπορτ
Over 2,5
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις