Ποιότητα και χαρακτήρας για το 2.22

Προγνωστικά

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για σήμερα έχοντας τρεις μουντιαλικές επιλογές έως 2.22.

Καλησπέρα σε όλους. Ο μουντιαλικός μαραθώνιος συνεχίζεται, με αρκετή δράση καθημερινά και πολλά ματς να έχουν ενδιαφέρον. Εμείς στα προγνωστικά μας για σήμερα Παρασκευή, μελετάμε τρεις αγώνες, δίνοντας τα σημεία μας για αυτούς.

Προγνωστικά: Είναι ομάδα για μεγάλες διοργανώσεις η Ουαλία

Κανένας δεν περίμενε τέτοια επιστροφή από την Ουαλία στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ, ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κίφερ Μουρ δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Μπέιλ έβαλε το λιθαράκι του, ώστε να μην χάσει τον πολύτιμο βαθμό κόντρα σε μία ισοδύναμη ομάδα. Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Χρειάζεται νίκη κόντρα στο Ιράν και στην συνέχεια, έναν βαθμό με την Αγγλία για να… βρεθεί στα νοκ-άουτ. Η εικόνα που είδαμε από εκείνη στο δεύτερο μέρος, μάλλον μας κάνει να σκεφτόμαστε παρόμοια προσέγγιση, με δυναμισμό και πολλές επιθέσεις.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Κειρόζ είναι εμφανώς επηρεασμένοι από την πολιτική κατάσταση στη χώρα και δείχνουν πως κόντρα σε βρετανικές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν είναι συγκεντρωμένοι, ενώ αμυντικά τουλάχιστον δείχνουν τελείως αποδιοργανωμένοι.

Εμείς στηρίζουμε την Ουαλία που στις μεγάλες διοργανώσεις βγάζει προσωπικότητα μεγαλύτερη από το ποδοσφαιρικό της, όνομα. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.14. 

Μιλάει η διαφορά επιπέδου της Σενεγάλης 

Το Κατάρ αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη, στη δεύτερη πράξη του πρώτου ομίλου. Οι διοργανωτές είναι με ευκολία η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης και το επίπεδο τους συγκρίνεται με τις χαμηλότερες κατηγορίες των Βαλκανίων και όχι με μία σοβαρή εθνική ομάδα που θέλει να πετύχει. Ασόβαρος προπονητής (προετοίμαζε δύο χρόνια την ομάδα για αυτό το έκτρωμα της πρεμιέρας) και ένα σύνολο παικτών που και σε φυσική κατάσταση είναι πίσω και σε τεχνική.

Άτυχοι ήταν οι Αφρικανοί που στάθηκαν εξαιρετικά κόντρα στην Ολλανδία και είδαν τον τερματοφύλακα τους να τους προδίδει. Ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, παράγει φάσεις και παίζει για το γκολ. Διαθέτει παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο που ξέρουν τον ανταγωνισμό και που γνωρίζουν πως να στέκονται σε μεγάλες διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουν να πνίξουν τον αντίπαλο και να βρουν δίχτυα αρκετά νωρίς για να σκοράρουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εύκολα ή δύσκολα η Σενεγάλη θα κερδίσει, το διπλό μαζί με το οver 1,5 μπαίνει στις επιλογές μας στο δελεαστικό 2.22.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Προγνωστικά: Καιρός για Ολλανδικό ξύπνημα

Η Ολλανδία, αργότερα το απόγευμα, κοντράρεται με το Εκουαδόρ. Οι παίκτες του Φαν Χάαλ ήταν μετριότατοι στην πρεμιέρα και σήμερα θα ψάξουν την άνετη νίκη για να φτάσουν στους έξι βαθμούς και να πάνε με ησυχία στα νοκ-άουτ. Έδειξε αυτοματισμούς, έδειξε ατομική ποιότητα, δεν παρουσίασε παρόλα αυτά δείγματα ομάδας. Ο LVG ξέρει πως να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και έχει τους παίκτες για αυτό.

Οι Λατινοαμερικάνοι εντυπωσίασαν για ένα μισάωρο αλλά μετά ήταν υποτονικοί. Ακόμα και για την ώρα που έπαιξαν καλή μπάλα, συμπεράσματα ουσίας δεν βγαίνουν, ειδικά κόντρα σε ομάδες σαν το Κατάρ. Λαβωμένος και ο μεγάλος σταρ της ομάδας, Ένερ Βαλένσια, δύσκολο να ξεφύγει από τους «πύργους» Φαν Ντάικ και Ντε Λιχτ.

Η Ολλανδία θα πάρει το παιχνίδι απέναντι σε μία κατώτερη από εκείνη ομάδα. Ειδικά αν ξεκινήσει και ο Ντεπάι, τότε δύσκολα θα χαθεί το τρίποντο. Ο άσος στο 1.80 επιλέγεται.

Μονό
12:00
Ουαλία - Ιράν
1
2.14
BET: 25 units
Combo
15:00
Κατάρ - Σενεγάλη
2 & over 1,5
2.22
BET: 25 units
Μονό
18:00
Ολλανδία - Ισημερινός
1
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις