Ποντάρισμα στο 1.80 της Ολλανδίας

Προγνωστικά

Δυνατότητα ταμείου με προγνωστικά στο ματς της Ολλανδίας με το Εκουαδόρ μας δίνει ο #Georgiou.

Όχι μόνο δεν μας πτόησε το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα της Ουρουγουάης με την Νότια Κορέα, αλλά μας αναγκάζει να πάμε πιο δυνατά με άλλη μια αναμέτρηση από το Παγκόσμιο Κύπελλο. προγνωστικά

Προγνωστικά: Ολλανδία – Ισημερινός

Η Ολλανδία μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στη Σενεγάλη, ωστόσο φάνηκε να δυσκολεύεται μέχρις ότου πετύχει το πρώτο από τα δύο τέρματα, που της έδωσαν τη νίκη κόντρα στους Αφρικανούς. Χαρακτηριστικό είναι, πως το γκολ του Γκάκπο ήταν αυτό, που έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 84′ προτού ακολουθήσει αυτό του Κλάασεν στις καθυστερήσεις, εδραιώνοντας το τρίποντο. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Λουίς Φαν Χάαλ να διαχειριστεί καλύτερα τα δύο επόμενα ματς που απομένουν, αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Ισημερινό και στη συνέχεια με το Κατάρ.

Στόχος των «οράνιε» είναι να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Δεν προβλέπεται αλλαγή στη διάταξη που επέλεξε κόντρα στους Αφρικάνους με το 3-5-2 που περιλάμβανε τους Ντε Γιονγκ και Μπεργκχούις στο κέντρο και το δίδυμο Ντάμφρις και Μπλιντ στα άκρα της άμυνας. Ο δε, Ντεπάι, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών με την Μπαρτσελόνα, έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί στην παρούσα φάση έστω και για διάστημα 30 λεπτών, προκειμένου να βρει τα πατήματά του.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Ο Ισημερινός είχε σαφώς πιο εύκολο έργο στην πρεμιέρα κερδίζοντας δίκαια τους οικοδεσπότες με 2-0, σε ένα ματς που οι Λατίνοι θα μπορούσαν να σκοράρουν πολλά περισσότερα τέρματα απέναντι στην ανύπαρκτη άμυνα των γηπεδούχων. Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Ένερ Βαλένσια που σκόραρε και τα δύο τέρματα μέσα σε διάστημα 15 λεπτών. Το σημερινό ματς με την Ολλανδία είναι ικανό να κρίνει την τύχη της ομάδας του Γκουστάβο Αλφάρο, που θέλει να προκριθεί στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Όσον αφορά τον Βαλένσια, θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από το ιατρικό τιμ, μετά και τον τραυματισμό στο γόνατο που αποκόμισε στον αγώνα με το Κατάρ, αν θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας για πρόκριση. Τέλος, ίσως δούμε κάποια αλλαγή στη βασική ενδεκάδα, με τη χρησιμοποίηση του Σαρμιέντο αντί του Εστράντα, όπως άφησε να εννοηθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Έχοντας εικόνα από τα παιχνίδια των δύο ομάδων, η Ολλανδία έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με τον άσο να είναι σε απόδοση 1.80 στη Νovibet.

Mονό
18:00
Ολλανδία - Ισημερινός
1
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις