Μπλέξανε οι φιναλίστ του 2014

Μπλέξανε οι φιναλίστ του 2014

Τα θαλάσσωσαν οι φιναλίστ του Μουντιάλ της Βραζιλίας και πλέον θέλουν δύο νίκες για να μην μπλέξουν χειρότερα και χρειαστεί να εξαρτηθούν από άλλους.

Αργεντινή και Γερμανία, με διαφορά λίγο παραπάνω από 24 ώρες γνώρισαν ήττες από Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία αντίστοιχα και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Και οι δύο προηγήθηκαν με πέναλτι, ακολούθως τους ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ μέσω VAR και στην επανάληψη τα έκαναν… «σαλάτα» δεχόμενες δύο τέρματα, χάνοντας το τρίποντο.

Πλέον τα περιθώρια στενεύουν και για τους δύο. Οι Γερμανοί καλούνται να κερδίσουν τους Ισπανούς, που ξεκίνησαν φουριόζοι στην διοργάνωση, ενώ η ομάδα του Μέσι θα αντιμετωπίσει το πάντα αξιόμαχο και σκληροτράχηλο Μεξικό, το οποίο δεν έχει να χάσει κάτι.

Είναι ορατό το σενάριο να μην δούμε τους φιναλίστ του τελικού του 2014 στους «16» του Μουντιάλ, κάτι το οποίο θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση σε όλο το φίλαθλο κοινό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις