Φουλ της κάρτας

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Το τέλος της πρώτης αγωνιστικής θα είναι σκληρό όπως θεωρεί ο #Argyropoulos, που ποντάρει σε αποδόσεις έως 4.33.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Περίεργα πράγματα βλέπουμε έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα κλείνει η πρώτη αγωνιστική των ομίλων και εντόπισα κάποια ενδιαφέροντα σημεία. Πάμε να τα δούμε τα προγνωστικά Μουντιάλ μας.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι στις 15:00 μεταξύ της Ουρουγουάης και της Νότιας Κορέας. Για μένα είναι ο πιο αμφίρροπος όμιλος, καθώς όλοι μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση. Το άλλο ζευγάρι είναι Πορτογαλία – Γκάνα. Τους Ουρουγουανούς τους ξέρουμε, από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης κόντρα στην Νότια Κορέα που τρέχει πολύ. To over 1,5 κάρτες για Ουρουγουάη πληρώνει 1.70. Λίγο αλλά καλό. Μάλιστα σαν ειδικό στοίχημα θα επιλέξω τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ να δεχτεί κάρτα. Ο μέσος της Γιουβέντους μπαίνει αρκετά σκληρά στις μονομαχίες και είναι πιθανό στο 4.00 απόδοση. Κανείς από τους δύο δεν θέλει να ξεκινήσει με ήττα και προβλέπεται ένα σκληρό παιχνίδι.

Το άλλο παιχνίδι είναι το ντέρμπι. Στις 21:00 μπαίνει στον χορό η Βραζιλία, ούσα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση. Ξεκινάει με έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Σερβία. Αν μη τι άλλο και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται και είναι τα φαβορί για την πρόκριση. Η παράμετρος εδώ είναι η εξής. Η μπάλα θα ζυγίζει περισσότερα κιλά για την Βραζιλία καθώς είναι το φαβορί, θέλει να παίξει μπάλα, να προσφέρει θέαμα και προφανώς να ξεκινήσει με νίκη. Από την άλλοι οι Σέρβοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος ξέροντας πως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου. Ότι μπορούν θα κάνουν. Θα νευριάσουν τον Νεϊμάρ. Ναι, θα το κάνουν. Ξέρουμε πως δεν συγκρατεί τα νεύρα του οπότε το 4.33 της κίτρινης κάρτας στο «10» της Βραζιλίας μου αρέσει.

Ακόμη θα πάρω το να δεχτούν και οι δύο ομάδες από 2+ κάρτες στο 1.85.  

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
15:00
Ουρουγουάη - Νότια Κορέα
Ουρουγουάη over 1,5 κάρτες
1.70
BET: 40 units
Μονό
15:00
Ουρουγουάη - Νότια Κορέα
Ρ. Μπετανκούρ να δεχθεί κάρτα
4.00
BET: 5 units
Μονό
21:00
Βραζιλία- Σερβία
Βραζιλία over 1,5 κάρτες & Σερβία over 1,5 κάρτες
1.85
BET: 20 units
Μονό
21:00
Βραζιλία- Σερβία
Κάρτα Νεϊμάρ
4.33
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις