Με τους Λατίνους στο 2.32

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά από τις τελευταίες αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με κέρδος ξεκινήσαμε στο Μουντιάλ και κάπως έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι να τελειώσει. Αρκετά καταιγιστική ήταν η ομάδα τους Λουίς Ενρίκε αφού διέλυσε με 7-0 την Κόστα Ρίκα. Πάμε να δούμε και τα σημερινά μας παιχνίδια που ολοκληρώνουν την πρώτη αγωνιστική. Προχωράμε με τα προγνωστικά Μουντιάλ.

  • Ξεκινάμε με το ΟυρουγουάηΝότια Κορέα, με τους λατίνους να είναι το φαβορί και όχι άδικα. Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν αυτήν η Ουρουγουάη έφτανε αρκετά ψηλά στην διοργάνωση αφού κατέχει μεγάλη εμπειρία από τελικές φάσεις ενώ έχει σηκώσει και το τρόπαιο δύο φορές. Αμφίβολος ο Σον για τους Κορεάτες, ο οποίος είναι όλη η ομάδα. Δεν έχουν να δείξουν κάτι τρομερό οι Κορεάτες και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που βρίσκεται τόσο ψηλά η νίκη της Ουρουγουάης αφού θεωρώ πως δεν θα δυσκολευτεί σήμερα.
  • Συνεχίζουμε με τους Βραζιλιάνους οι οποίοι καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη και να ξεκινήσουν με το δεξί τον θεσμό. Σημερινός τους αντίπαλος η Σερβία του Βλάχοβιτς. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να πεις για την Βραζιλία, αφού είναι μία «dream team» στην οποία νομίζω ότι λείπει η σοβαρότητα. Ποντάρουμε στην νίκη της «σελεσάο» σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.
  • Τέλος κλείνουμε με την παρέα του Ρονάνλντο που θα έρθει αντιμέτωπη με την Γκάνα. Οι Πορτογάλοι θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη μιας και παίζουν θεωρητικά το πιο εύκολο ματς του ομίλου και να είναι με το μισό πόδι περασμένοι. Ο Ρονάλντο ψάχνει ένα τρόπαιο ή κάτι που θα δώσει κίνητρο στις ομάδες να τον πάρουν αφού πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Πιστεύω θα δούμε γκολ και μπορεί να βοηθήσει και η αρκετά επιθετική Γκάνα σε αυτό. Επιλέγουμε το over 2 ασιατικό, που μας δίνει το ποντάρισμά μας πίσω εάν μπουν ακριβώς δύο γκολ.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
15:00
Ουρουγουάη - Νότια Κορέα
1
1.78
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
18:00
Πορτογαλία - Γκάνα
Over 2 AH
1.55
21:00
Βραζιλία - Σερβία
1
1.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις