Με τα φαβορί έως το 2.37

προγνωστικά

Για πρώτη φορά ο #Bats καταπιάνεται με το Μουντιάλ, δίνοντας τα προγνωστικά του για τον έκτο και τον έβδομο όμιλο.

Η δράση στο Κατάρ έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει κάποιες μεγάλες εκπλήξεις. Σήμερα, ωστόσο, θα στηρίξουμε τα φαβορί, σε ικανοποιητικές πάντα αποδόσεις. Προχωράμε με τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ελβετία – Καμερούν

Στον έβδομο όμιλο τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα. Η Βραζιλία μεγάλο φαβορί για την πρωτιά, η Σερβία με την Ελβετία διεκδικήτριες της δεύτερης θέσης και το Καμερούν φαντάζει ως το αουτσάιντερ του ομίλου. Ο «κλήρος» έπεσε στην Ελβετία ώστε να ξεκινήσει με το πιο βατό παιχνίδι. Εννοείται πως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολο ματς, σίγουρα όμως εκείνο που υπολογίζει σίγουρα για νίκη.

Η σταθερή παρουσία και επιτυχία των Ελβετών στις μεγάλες διοργανώσεις τον 21ο αιώνα δείχνει ότι έχουν αποκτήσει την σωστή νοοτροπία. Και το Καμερούν δεν είναι τυχαία ομάδα, αλλά σίγουρα κατώτερη ποιοτικά και λιγότερο έμπειρη. Θα πάμε με τη νίκη των Ελβετών που είναι αήττητοι στην πρεμιέρα των τελευταίων πέντε Μουντιάλ που συμμετείχαν. Στο 2.35 βρίσκεται ο άσος με over 1,5 στη Novibet.

Ουρουγουάη – Νότια Κορέα

Ξεκάθαρα τα πράγματα και στον όγδοο όμιλο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η Ουρουγουάη με την Πορτογαλία τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση, Νότια Κορέα και Γκάνα τα αουτσάιντερ. Οι Ουρουγουανοί μπαίνουν στη διοργάνωση με τρεις θρύλους τους να αποχωρούν (Σουάρεζ, Καβάνι και Γοδίν) και δύο νέους παικταράδες να μπαίνουν δυναμικά (Βαλβέρδε και Νούνιεζ). Διαθέτουν ποιότητα σε κάθε θέση και μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και την πρωτιά.

Οι Κορεάτες από την άλλη στηρίζονται σε έναν άνθρωπο. Αυτός ακούει στο όνομα Σον Χέουνγκ-Μιν, ο οποίος αγωνίζεται μετά από τραυματισμό που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Από μόνος του ο Σον δύσκολα να οδηγήσει μια μέτρια ομάδα στην υπέρβαση. Ειδικά ο φετινός Σον που είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Εύκολα ή δύσκολα οι Ουρουγουανοί θα κάνουν το καθήκον τους. Κι εδώ πάμε με το 1 & over 1,5 με λίγο υψηλότερη απόδοση (2.37).

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Combo
12:00
Ελβετία - Καμερούν
1 & over 1,5
2.35
BET: 20 units
Combo
15:00
Ουρουγουάη - Νότια Κορέα
1 & over 1,5
2.37
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις