Περνάει το 1.78 της Ουρουγουάης

Περνάει το 1.78 της Ουρουγουάης

Προγνωστικά Μουντιάλ: Eυκαιρία να ανοίξει λογαριασμό και στο Κατάρ για τον #Georgiou που ποντάρει στο ματς Ουρουγουάη - Νότια Κορέα.

Κάνω ένα διάλειμμα από την Εuroleague και το ταμείο της προηγούμενης εβδομάδας, για να μεταφερθώ έστω και νοητά στο Κατάρ και το Παγκόσμιο Κύπελλο με αναμέτρηση του 80υ ομίλου. Προχωράμε με τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ουρουγουάη – Νότια Κορέα

H Oυρουγουάη θέλει να μπει με το δεξί στη κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά, μιας και θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε να αγωνίζονται οι Έντισον Καβάνι και Λουίς Σουάρες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να γευτούν το «νέκταρ της επιτυχίας». Σε αυτή την προσπάθεια θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην άκρη του πάγκου, ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος δηλώνει αναποφάσιστος όσον αφορά στο ποιο σύστημα να καθιερώσει μεταξύ του 4-4-2 και του 4-2-3-1, αφού αν και τα έχει δοκιμάσει συχνά, δεν ήταν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Παράλληλα, έχει έναν άσο στο μανίκι του, τον Νούνιες της Λίβερπουλ που καλείται να δώσει περισσότερη ώθηση στη γραμμή κρούσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σουάρες ψάχνει ένα γκολ, προκειμένου να ισοφαρίσει την επίδοση του Όσκαρ Μιγκές που έχει σημειώσει οχτώ τέρματα στη διοργάνωση.

Η Νότια Κορέα στηρίζει πολλά στον Σον Χιουνγκ Μιν της Τότεναμ, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Champions League στο μάτι. Παρόλα αυτά τα βλέμματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, θα είναι στραμμένα στους Ιν-Μπεόμ και Ουί-Τζο, που αν δείξουν έστω και λίγο από αυτά που τους έχουμε παρακολουθήσει στους αγώνες των «ερυθρολεύκων», θα είναι μια πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες. Μόνο εύκολος δεν ήταν ο δρόμος για το Κατάρ, αφού οι Ασιάτες πέρασαν το μονοπάτι δύο ομίλων, μέχρις ότου εξασφαλίσουν το εισιτήριο. Τώρα βέβαια είναι ακόμα πιο δύσκολα, μιας και έχουν να αντιμετωπίσουν συν τοις άλλοις και τις Πορτογαλία και Γκάνα στην προσπάθεια για πρόκριση στα νοκ άουτ ματς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πάολο Μπέντο, συνεχίζει να δέχεται κριτική για τον τρόπο που παίζει, μιας και απουσιάζουν οι δημιουργικοί παίκτες.

Πηγαίνουμε λοιπόν με τη λογική του φαβορί που δεν είναι άλλο από την Ουρουγουάη στηρίζοντας τον άσο που βρίσκουμε με απόδοση 1,78 στη Novibet.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Moνό
15:00
Ουρουγουάη - Νότια Κορέα
1
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις