Ορίστηκαν ρεφ με πολλά φάουλ στην προϊστορία τους!

Ορίστηκαν ρεφ με πολλά φάουλ στην προϊστορία τους!

Ποιοι σφυρίζουν στα ματς της Πέμπτης και ποια τα στατιστικά τους;

Ελβετία – Καμερούν

Ο Αργεντίνος ρεφ Φακούντο Τέγιο, ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Περίπου 24 φάουλ μέσο όρο στα παιχνίδια του. Πεναλτάκιας δεν είναι ενώ δείχνει πολλές κάρτες, περίπου 5,2 κίτρινες ανά ματς. Θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να έχουμε την πρώτη κόκκινη κάρτα του τουρνουά.

Ουρουγουάη – Νότια Κορέα

Την αναμέτρηση μεταξύ Ουρουγουάης και Νότιας Κορέας θα τη διευθύνει ο Γάλλος ρεφ Κλεμέντ Τουρπέν. Δείχνει περίπου 3 κάρτες ανά παιχνίδι και 23,5 φάουλ μέσο όρο. Πεναλτάκιας δεν είναι.

Πορτογαλία – Γκάνα

Ο Ισμαήλ Ελφάθ από τις ΗΠΑ ορίστηκε να διευθύνει αυτό το παιχνίδι. Δε δείχνει πολλές κάρτες με το μέσο όρο του να είναι λίγο πιο πάνω από 3. Γενικά φαίνεται δίκαιος καθώς σφυρίζει ό,τι βλέπει ωστόσο σφυρίζει πολλά φάουλ σε ένα παιχνίδι που περιμένω να έχει αρκετά.

Βραζιλία – Σερβία

Ο Αλιρεζά Φαγκανί ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση μεταξύ Βραζιλίας και Σερβίας. Μένει χαμηλά σε κάρτες με 3,62 μέσο όρο αλλά και φάουλ. Στα πέναλτι έχει μέσο όρο περίπου 0,3. Δε το λες και μεγάλο.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις