Κέβιν Ροντρίγκεζ: Η φανταστική ιστορία του επιθετικού του Εκουαδόρ

Κέβιν Ροντρίγκεζ: Η φανταστική ιστορία του επιθετικού του Εκουαδόρ

Παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του, ο Κέβιν Ροντρίγκεζ κλήθηκε και μάλιστα αγωνίστηκε στο Μουντιάλ!

Σίγουρα το όνομα “Κέβιν Ροντρίγκεζ” δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, κάτι που μέχρι πρότινος ίσχυε ακόμα και για τους συμπατριώτες του. Ο 22χρονος επιθετικός από τον Ισημερινό αγωνίζεται στην Ιμπαμπούρα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Άλφαρο να τον καλέσει για το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά και να του δώσει χρόνο συμμετοχής!

Η κλήση του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν είναι γνωστός ούτε στην ίδια του την πατρίδα. Ο 6οχρονος Αργεντινός προπονητής

δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας: «Κάθε φορά που βλέπω τον Κέβιν θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν πάλευα για να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο, στην δική μου εποχή στην Ασενσιόν.

Μέσα σε ένα χρόνο ταξίδεψα 44.000 χιλιάδες χιλιόμετρα με ένα λεωφορείο για να παίξω ποδόσφαιρο και να ονειρεύομαι πως μπορώ να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Για Μουντιάλ ούτε λόγος ασφαλώς.

Ασφαλώς ο Κέβιν βρίσκεται σε άλλη διάσταση, όμως γι’ αυτό είμαι εδώ για να δίνω ευκαιρίες».

Ο Ροντρίγκεζ πέρασε ως αλλαγή στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στο Κατάρ στο 90′, παίρνοντας τη θέση του Εστράδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις