Ειδικά παικτών μέχρι 9.94!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από τα τελευταία παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής ποντάροντας σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague σε ακόμα μια διαβολοβδομάδα της regular season. Χθες επικεντρωθήκαμε σε combos, αλλά σήμερα θα πάμε σε ειδικά παικτών.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Χωρίς να χρονοτριβώ ξεκινάω από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους Μπολόνια. Περιμένω αντίδραση από τους γηπεδούχους, αλλά δε θα μπλέξω με σημείο γιατί οι Ιταλοί δείχνουν σε καλό φεγγάρι. Αντίθετα θα πάω στον Λι, που εντός έδρας βρίσκει καλύτερο ρυθμό και το όριο των 6,5 πόντων μου φαίνεται κάτι παραπάνω από εφικτό και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Συνεχίζω στη Λιόν, όπου η Βιλερμπάν υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Νουά μας πλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα και θα τον εμπιστευτούμε άλλη μια φορά. Μετά από δύο διψήφια παιχνίδια σκόραρε οκτώ πόντους, αλλά είχε 1/6 τρίποντα. Μπορεί εύκολα να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα και να μας πληρώσει.

Κλείνω με ακόμα έναν γκαρντ που μας πλήρωσε πολύ εύκολα την περασμένη Παρασκευή. Στον αγώνα της Μπασκόνια με τη Ζαλγκίρις έχω κυκλώσει τον Χένρι, ο οποίος δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως και να παίρνει τα ηνία της ομάδας στα χέρια του. Σε αντίθεση με την εποχή που βρισκόταν στη Φενέρ, στη Μπασκόνια έβρισκε και βρίσκει ρόλο και στο σκοράρισμα και όχι μόνο στη δημιουργία. Over και πάλι λοιπόν στο χαμηλό line του και σαν fun bet μπορούμε και πάλι να ανέβουμε ψηλότερα. Αν μάλιστα τον συνδυάσουμε με ένα ψηλότερο όριο στους πόντους του Νουά, μπορούμε να φτάσουμε σε απόδοση δεκαπλασιασμού.

Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια
Λι over 6,5 πόντοι
2.08
BET: 30 units
Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Μπάγερν Μονάχου
Νουά over 8,5 πόντοι
1.96
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 9.94
21:00
Βιλερμπάν - Μπάγερν Μονάχου
Νουά over 10,5 πόντοι
2.55
21:30
Μπασκόνια - Ζαλγκίρις
Χένρι over 11,5 πόντοι
3.90
BET: 10 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Ζαλγκίρις
Χένρι over 7,5 πόντοι
1.98
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις