Τους ξέρει και τους πληγώνει στο 9.00

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Πολλά παιχνίδια στο στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης και ο #Dogass έχει επιλογές που φτάνουν το 9.00.

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε στα προγνωστικά μπάσκετ με επιλογές από τη Euroleague και το Eurocup.

Μπουτούτσνοστ vs Παρί

Ομάδες που παίζουν τρομερά επιθετικό μπάσκετ. Η Μπουτούτσνοστ έχει ξεκινήσει καλά και έχει ρεκόρ 3-1. Ο παίκτης ορχήτρα είναι ο Τράε Μπελ-Χάινς, όπου μαζί με τον Άλφα Καμπά συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα της διοργάνωσης. Εδώ θα πάρω μία combo επιλογή. Τις over 3,5 ασίστ του Μπελ-Χάινς (που στην καλή του μέρα μπορεί μα τις βγάλει από το ημίχρονο) με το under 183,5 αγώνα. Όσο επιθετικές και αν είναι οι δύο ομάδες θεωρώ εξωφρενικό το να φτάσουν η κάθε μία στους 90 πόντους.

Παναθηναϊκός – Βίρτους

Ο Ράντονιτς ίσως να «παίζει το κεφάλι του» στη διαβολοβδομάδα, καθώς σε περίπτωση ήττας θα χάσει έδαφος στη βαθμολογία. Η Βίρτους κατεβαίνει χωρίς άγχος μετά τα συνεχή αποτελέσματα οπότε δεν θα πάμε με κάποιο σημείο. Εδώ θα πάρω ένα combo παικτών. Τα over 1,5 ριμπάουντ του Πάχολα σε συνδυασμό με τους over 8,5 πόντους του Μίκι. Ο Πάχολα τα δινει όλα στην άμυνα και δεν φοβάται να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Μην ξεχνάμε πως είναι πρώτος στα κλεψίματα τη φετινή σεζόν. Όσον αφορά το Μίκι, ο Αμερικανός σέντερ θα μονοπωλήσει τις επιθέσεις της Βίρτους.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπασκόνια vs Ζαλγκίρις

Δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ μπάσκετ, οπότε δεν θα μπλέξουμε με κάποιο σημείο, αν και μου αρέσει ο άσος των Βάσκων, όχι σε αυτή την απόδοση. Μου αρέσει πολύ ένα combo. Ο Τάντας Σεντεκέρσκις είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παίρνει πλέον πολύ χρόνο συμμετοχής. Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχει καταγράψει 9 πόντους και 8,5 ριμπάουντ μέσο όρο. Το να επαναλάβει κάτι παρόμοιο απέναντι στους συμπατριώτες του μας δίνει απόδοση 2.85. Ετσι θα πάμε στο combo των over 6,5 πόντων με τα over 3,5 ριμπάουντ του Τάντας Σεντεκέρσκις. Αν επαναλάβει μία ανάλογη εμφάνιση στα ριμπάουντ τότε, θα φτάσει η απόδοση στο 9.00.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Combo
20:00
Μπουτούτσνοστ - Παρί
Μπελ-Χάινς over 3,5 ασίστ & under 183,5
1.98
BET: 25 units
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Βίρτους
Μίκι over 8,5 πόντοι & Πάχολα over 1,5 ριμπάουντ
2.30
BET: 25 units
Combo
21:30
Μπασκόνια - Ζαλγκίρις
Σεντεκέρσκις over 6,5 πόντοι & over 3,5 ριμπάουντ
2.85
BET: 30 units
Fun bet
21:30
Μπασκόνια - Ζαλγκίρις
Σεντεκέρσκις over 7,5 ριμπάουντ
9.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις