Μέσι:«Η χειρότερη ήττα της καριέρας μου!»

Μέσι:«Η χειρότερη ήττα της καριέρας μου!»

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος μετά την ήττα από την Σαουδική Αραβία και τόνισε πως πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση από αυτόν και τους συμπαίκτες του.

«Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τώρα, προφανώς, πρέπει να κερδίσουμε ή να… κερδίσουμε. Δεν είχα ποτέ πριν γνωρίσει ένα τόσο σκληρό “χτύπημα” με αυτήν την ομάδα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που, αν την αφήναμε να παίξει, θα έπαιζε καλά και ότι θα  πίεζε πολύ. Πέσαμε στην παγίδα. Είδα ότι τα οφσάιντ ήταν πολύ δίκαια. Δεν τα είδα σε εικόνες, αλλά, αφού τα ακύρωσαν, θα ήταν έτσι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Λέγονται τόσα πολλά πράγματα για το VAR, είναι τόσο περίπλοκο. Σε πέντε λεπτά λαθών φτάσαμε στο 1-2. Τα μπερδέψαμε και η κατάσταση έγινε λίγο περίπλοκη», είπε ο αρχηγός των Αργεντίνων.

«Χρειάζεται να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά δυνατοί», είπε ακόμη ο Μέσι και πρόσθεσε: «Πάει πολύς καιρός που έχουμε περάσει μια τέτοια κατάσταση. Είναι πολύ σκληρό πλήγμα για όλους, για τον κόσμο και εμάς. Δεν το περιμέναμε. Είναι μια στιγμή που πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Δεν το περιμέναμε, αλλά εξαρτάται από εμάς».

«Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μια πραγματική ομάδα. Είναι ένα πολύ σκληρό “χτύπημα”, γιατί δεν το περιμέναμε, ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι και εξαρτάται από εμάς», κατέληξε ο Μέσι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις