Δύο όμιλοι πληρώνουν 2.60

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά από τα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου με έμφαση στους αγώνες της Ισπανίας και του Βελγίου έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, ξεκίνησε το Παγκόσμιο και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απλώς θεατές. Μετά την ήττα σοκ της Αργεντινής, βλέπουμε πως όλες οι ομάδες μπορούν να ονειρεύονται και πως όλοι είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ από τον πέμπτο και έκτο όμιλο.

  • Ξεκινάμε με το Μαρόκο το οποίο αντιμετωπίζει την Κροατία, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς θα έλεγα αφού θεωρώ πως οι Κροάτες θα δυσκολευτούν αρκετά. Θεωρώ το Μαρόκο μία καλή ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά αλλά και την έκπληξη στον όμιλο. Να βρουν και οι δύο ομάδες γκολ βρίσκεται άνω του διπλασιασμού και το επιλέγουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.
  • Συνεχίζουμε με το άλλο ματς του ομίλου, ΒέλγιοΚαναδάς. Το Βέλγιο είναι μία μεγάλη δύναμη τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη κάποιον μεγάλο τίτλο. Ο Καναδάς πάλι κάνει την εμφάνισή του σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου μετά από 36 χρόνια. Δεν θα αγωνιστούν οι δύο σταρ από την κάθε ομάδα, έτσι εκτός για την πρεμιέρα θα είναι Λουκάκου και Ντέιβις. Ποντάρουμαι στο να δούμε δύο γκολ από την πλευρά του Βελγίου που το περιμένω αρκετά καταιγιστικό στα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Κλείνουμε με την Ισπανία, η οποία κάνει το ξεκίνημα της κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Οι Ισπανοί αναπολούν ένδοξες μέρες όπως το 2010 που κατέκτησαν το Μουντιάλ. Διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ με αρκετές πινελιές από νεαρούς παίκτες που μπορούν να φτάσουν αρκετά μακριά στην διοργάνωση. Η Κόστα Ρίκα δεν νομίζω πως μπορεί να ανταπεξέλθει αυτόν τον ρυθμό που θα είναι αρκετά γρήγορος. Επιλέγουμε να βρει τρία γκολ η Ισπανία, αλλά με κάλυψη στην ασιατική επιλογή που μας δίνει το ποντάρισμά μας πίσω αν βάλει δύο.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
12:00
Μαρόκο - Κροατία
Goal/goal
2.05
BET: 20 units
Μονό
18:00
Ισπανία - Κόστα Ρίκα
1 & γκολ Μοράτα
2.20
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
18:00
Ισπανία - Κόστα Ρίκα
Ισπανία over 2 AH
1.62
21:00
Βέλγιο - Καναδάς
Βέλγιο over 1,5
1.61
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις