Κινγκς με εξελιγμένο Φοξ πάνω από 2.00!

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Έτοιμους για να κάνουν το 7-0 με ηγέτη τον Φοξ βλέπει ο #Loverdose τους Κίγνκς στο Μέμφις.

Καλησπέρα σε όλους, οι λαβωμένοι από απουσίες Γκρίζλις υποδέχονται στο «Φεντ Εξ Φόρουμ» τους φορμαρισμένους Κινγκς, με μια δύσκολη αποστολή. Να ανακόψουν την ξέφρενη ποριά της ομάδας απ’ το Σακρεμέντο, χωρίς τους πρωταγωνιστές τους. Πάμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Στα χέρια του Φοξ η μπάλα, από την αρχή μέχρι το τέλος της επίθεσης

Γκρίζλις εναντίον Κινγκς, δύο ομάδες που σίγουρα δεν βασίζονται στην άμυνα τους για να κερδίσουν. Με τον Μοράντ αμφίβολο και από αυτό το παιχνίδι και τον Μπέιν να παραμένει εκτός, προβλέπεται πολύ δύσκολο βράδυ για τους Γκρίζλις μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Αν αγωνιστεί ο Μοράντ, το over της ομάδας από το Μέμφις φαντάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Όσο όμως ο Τζα Μοράντ παραμένει αμφίβολος, θα ασχοληθούμε με τα δεδομένα που έχουμε και τους παίκτες που θα αγωνιστούν.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Με την νίκη τους επί των Πίστονς, οι Κινγκς τρέχουν το καλύτερο σερί στο NBA με έξι νίκες. Σερί που θα προσπαθήσουν να διευρύνουν, μία νίκη που πέρα από το 7-0 μπορεί να τους ανεβάσει και στην δεύτερη θέση της Δύσης. Σίγουρα όλοι δίνουν τα μέγιστα στην ομάδα με τον Σάμπονις, τον Χουέρτερ και τον Μονκ να είναι εξαιρετικά σταθεροί και αξιόπιστοι φέτος, το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας τους οφείλεται στον Ντε Άαρον Φόξ. Ο 24χρονος άσσος από το Κεντάκι από την ρούκι χρονιά είχε δείξει το πόσο ταλαντούχος είναι, αλλά συμμετείχε σχεδόν μόνο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Φέτος έχει εξελίξει  το παιχνίδι του, παίζοντας με περισσότερο ζήλο και περισσότερη συμμετοχή στο αμυντικό κομμάτι. Μαζεύει 4,8 ριμπάουντ ανά αγώνα, καλύτερη επίδοση στην καριέρα του. Πηδάει στην άμυνα ώστε να κατεβάσει γρήγορα την μπάλα και να δημιουργήσει συνθήκες αιφνιδιασμού, κάτι που δεν τον βλέπαμε να κάνει συχνά τα προηγούμενα χρόνια. Όλη αυτή η προσπάθεια μεταφράζεται σε νίκες για την ομάδα του. Αντιμετωπίζουν την ομάδα με τον παίκτη που μαζεύει τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ φέτος, τον Στιβεν Άνταμς, τα νούμερα του οποίου όμως φθίνουν αγώνα με τον αγώνα. Σε συνδυασμό με την απουσία τον Μπέιν και την πιθανή απουσία του Μοράντ, θεωρώ πως θα δοθούν στον Φοξ οι ευκαιρίες ώστε να μαζέψει πέντε φορές την μπάλα κοντά στην ρακέτα του. Όσο όλα δείχνουν πως και ο Μοράντ μένει εκτός, η νίκη των Κίνγκς με δύο ή περισσότερους πόντους φαίνεται να έχει πολύ αξία.

 

Μονό
03:10
Μέμφις Γκρίζλις – Σακρεμέντο Κινγκς
2 (-1,5)
2.05
BET: 20 units
Μονό
03:10
Μέμφις Γκρίζλις – Σακρεμέντο Κινγκς
Ντε Άαρον Φοξ over 4,5 ριμπάουντ
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις