Δανία στο 2.00, σκόρερ στο 2.25

Προγνωστικά Μουντιάλ

Ο #Kouros έχει προγνωστικά στον διπλασιασμό σε δύο από τα σημερινά παιχνίδια του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Χαίρεται! Ξεκίνησε λοιπόν και το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, με την σημερινή να είναι η τρίτη μέρα δράσης. Για τη στήλη πάντως είναι η πρώτη μέρα, οπότε ελπίζουμε σε θετική πρεμιέρα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ.

Σε φόρμα ο Λαουτάρο

Πρώτο ματς της ημέρας αυτό της Αργεντινής με την Σαουδική Αραβία. Με ενθουσιασμό ταξιδεύουν οι Λατίνοι στο Κατάρ και αντιμετωπίζουν την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Οι Σαουδάραβες μπορεί να έχουν αρκετές παρουσίες σε Μουντιάλ, το επίπεδο τους πάντως είναι χαμηλό. Περιμένω από την Αργεντινή να επιβεβαιώσει εύκολα τον τίτλο του φαβορί, όμως οι τιμές δεν έχουν αξία. Τέτοια υπάρχει πάντως στον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο βασικός φορ της ομάδας του. Πραγματοποιεί καλή χρονιά στην Ιταλία, διαθέτει εξαιρετικούς δημιουργούς πίσω του και αντιμετωπίζει έναν μάλλον αδύναμο αντίπαλο. Στο 2.25 το να βρει δίχτυα στη Novibet.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Δανία – Τυνησία

Λίγο αργότερα για τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης τίθενται αντιμέτωπες Δανία και Τυνησία. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση την ομάδα των Δανών, θεωρώ ότι έχουν τα εχέγγυα για μια καλή πορεία. Οι Τυνήσιοι από την άλλη δεν διαθέτουν ιδιαίτερη ποιότητα και θα προσπαθήσουν να πάνε το ματς στη δύναμη. Η ποιοτική διαφορά όμως είναι μεγάλη και δύσκολα θα πετύχουν κάτι. Το combo του άσου και over 1,5 στον διπλασιασμό θα μπει στα προγνωστικά μου.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
Γκολ Λ. Μαρτίνεζ
2.25
BET: 10 units
Μονό
15:00
Δανία - Τυνησία
1 & over 1,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις