Ειδικά και combo στη διαβολοβδομάδα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με ειδικά και combo ασχολείται ο #Dogass στη διαβολοβδομάδα και σε αποδόσεις που φτάνουν το 6.75.

Καλημέρα σε όλους. Με ειδικά, ως επί των πλείστων, θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Τσεντεβίτα vs Προμετέι

Εδώ θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό που μου αρέσει αρκετά. Τον Τζιαν Κλαβέλ τον γνώρισε το κοινό στην Ελλάδα με τη φανέλα του Προμηθέα. Ο Πορτορικανός σκόρερ δεν διστάζει να εκτελέσει ακόμη και δώδεκα τρίποντα στα παιχνίδια του. Με αυτό σαν σκεπτικό κρίνω τουλάχιστον υπερβολικό το 2.80 στα over 2,5 εύστοχα τριποντά του.

Άλμπα vs Ερυθρός Αστέρας

Δύο ομάδες που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση οπότε, δεν θα ασχοληθώ με σημείο. Θα πάρω σαν fun bet επιλογή την over 0,5 ασίστ του Κριστ Κουμάντζε. Ο σέντερ από το Τσαντ θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής αφού, ο Ερυθρός διαθέτει μεγάλα κορμιά στη frontline του. Βολεύει αρκετά το να σπάσει μία μπάλα σωστά στους πολύ καλούς σκόρερ της ομάδας του.

Αρμάνι vs Εφές

Η Αρμάνι είναι σε τραγική κατάσταση και ο Μεσίνα τα έβαλε με τους Ντέιβις και Πάνγκος. Δεν θα μου κάνει εντύπωση ο Καναδός γκαρντ να ξυπνήσει και να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Σε αυτό θα πατήσουμε και θα πάμε με το under 31 λεπτών του Ντέβον Χολ, το οποίο το έχει ξεπεράσει μόλις δύο φορές φέτος. Ο Αμερικανός γκαρντ, αν παίξει αρκετά ο Πάνγκος, θα πάρει μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μανρέσα vs Μπενφίκα

Η Μανρέσα θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Μπενφίκα παλεύει αλλά, δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο τους Ισπανούς. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν την 25/10/22 με τη Μανρέσα να παίρνει έυκολο διπλό με 97-78. Θεωρώ πως κάτι ανάλογο θα δούμε και σήμερα απλά σε χαμηλότερο σκορ αφού, η Μανρέσα μεταμορφώνεται αμυντικά στην έδρα της. Το combo του 1 (-9,5) με το under 175,5 θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ μας.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Ειδικό
21:00
Τσεντεβίτα - Προμετέι
Κλαβέλ over 2,5 τρίποντα
2.80
BET: 25 units
Ειδικό fun bet
21:00
Άλμπα - Ερυθρός Αστέρας
Κουμάντζε over 0,5 ασίστ
6.75
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Αρμάνι - Εφές
Χολ under 31 λεπτά συμμετοχής
1.95
BET: 25 units
Combo
22:00
Μανρέσα - Μπενφίκα
1 (-9,5) & under 175,5
2.25
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις