Κάρτες και ασιατικά στο προσκήνιο

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τρίτη ημέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τρίτη διαδοχική στήλη του #Fidel και σε αποδόσεις που διπλασιάζουν.

Καλημέρες σε όλο το στοιχηματικό κοινό του koubanezos.gr. Τρίτη διαδοχική ημέρα με Παγκόσμιο Κύπελλο, η πρώτη όμως στην οποία θα παρακολουθήσουμε τέσσερις αγώνες. Θα καθίσουμε στον καναπέ στις 12 το πρωί με το Αργεντινή – Σαουδική Αραβία και θα σηκωθούμε στις 23:00, όταν και θα λήξει το παιχνίδι της Γαλλίας απέναντι στην Αυστραλία. Ποια είναι όμως τα ψαγμένα προγνωστικά του Fidel για την Τρίτη; Προχωρώ, να μην σας αφήνω σε αγωνία.

Το πρώτο παιχνίδι που θα εστιάσω, εις τριπλούν μάλιστα, είναι αυτό της Αργεντινής απέναντι στη Σαουδική Αραβία. Ευδιάκριτη και σαφής η διαφορά των δύο ομάδων, εν πολλοίς θυμίζει το χθεσινό Αγγλία – Ιράν. Οι τυπικά γηπεδούχοι αποτελούνται από σταρ, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι από ποδοσφαιριστές του εγχώριου πρωταθλήματος, με λιγότερη ποιότητα, εμπειρία και παραστάσεις.

Εκτιμώ πως η παρέα του Μέσι θα αναλάβει τα ηνία από το πρώτο λεπτό και θα εκκινήσει δυναμικά. Θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα από το πρώτο μέρος και έχει την ποιότητα να το πετύχει. Κρατάμε το ασιατικό over 1 του πρώτου ημιχρόνου στο 1.70. Δεν θα μείνω όμως εδώ. Το μεγάλο «όπλο» της Σαουδικής Αραβίας, με το οποίο θα προσπαθήσει να ανακόψει τους Αργεντινούς, είναι το ποδοσφαιρικό ξύλο. Άρα, και το over 1,5 στα ομαδική της Σαουδικής Αραβίας μου κινούν το ενδιαφέρον.

Κλείνω, με το over 3,5 στις κίτρινες κάρτες που διπλασιάζει. Και οι δυο ομάδες παρουσιάζουν δυναμισμό στα μαρκαρίσματά τους, θα μπορούσαν κάλλιστα να επιβεβαιώσουν τις κάρτες.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μεξικό και την Πολωνία. Αμφότερες θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου, ουσιαστικά στο μεταξύ τους θα κριθεί η πρόκριση. Δύσκολα θα πάρουν ρίσκο από το πρώτο μέρος, κρατάω την ισοπαλία στο ημίχρονο στο 1.97 για τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Ασιατικό
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
Over 1 AH στο 1ο ημίχ
1.70
BET: 40 units
Φάουλς
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
Σ. Αραβία over 12,5 φάουλ
1.70
BET: 30 units
Κάρτες
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
Over 3,5 κίτρινες κάρτες
2.01
BET: 20 units
Μονό
18:00
Μεξικό - Πολωνία
Χ ημίχ.
1.97
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις