ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Χέρι - χέρι με τα φαβορί για το 6.38

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Χέρι - χέρι με τα φαβορί για το 6.38

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Χέρι – χέρι με τα φαβορί για το 6.38

προγνωστικά Mundial

Προγνωστικά: Σε δυο αγώνες επικεντρώνει το ενδιαφέρον του ο #TheMagician στην τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Καλημέρα σας! Το Παγκόσμιο Κύπελλο τρέχει πλέον σε φουλ ρυθμούς από σήμερα, με τέσσερις αγώνες και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είναι επί ποδός με μια μπύρα στο χέρι (αυτή που απαγορεύεται στο Κατάρ). Πάμε  να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με το όνειρο της κατάκτησης

Στο χορό μπαίνει πλέον και η Αργεντινή. Ως ένα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου οι Αργεντινοί προκρίθηκαν στο Mundial τερματίζοντας δεύτεροι και αήττητοι με 39 βαθμούς σε 17 αγώνες, έξι πίσω από την πρώτη Βραζιλία και έντεκα μπροστά από την τρίτη Ουρουγουάη. Είναι σε φουλ φόρμα και μοιράζουν αριστερά και δεξιά πολλά γκολ. Τελευταίο τους θύμα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου σε φιλική αναμέτρηση στις 16 Νοεμβρίου επικράτησαν με 5-0. Επίσης είναι και οι τελευταίοι κάτοχοι του Copa America (2021) όπου επικράτησαν στον τελικό με 1-0 μέσα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο επί της Βραζιλίας. Στην τελευταία τους ήττα το ημερολόγιο έλεγε 3 Ιουλίου 2019 από την Βραζιλία ενώ από τότε έχουν 26 νίκες από τις οποίες οι 17 ολοκληρώθηκαν με over 2,5.

Μόνιμο πονοκέφαλο θα έχει ο προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, Ερβέ Ρενάρ, που πιθανότατα θα ψάχνει τρόπο να σταματήσει την αρμάδα της Αργεντινής. Το πιο δύσκολο αγώνα του ομίλου τον δίνει στην πρεμιέρα ενώ ακολουθούν και τ’ απαιτητικά παιχνίδια με την Πολωνία και το Μεξικό.  Ιδιαίτερα δύσκολος όμιλος για τους Σαουδάραβες που δύσκολα θα ξεφύγουν από την τέταρτη θέση του ομίλου. Χαρακτηριστικά κανένας παίχτης δεν παίζει εκτός χώρας ενώ ο πιο πολύτιμος κοστολογείται στα 2,5 εκ. ευρώ. Προκρίθηκε ως πρώτη από τα προκριματικά της Ασίας έχοντας (στον τρίτο γύρο) 7-2-1 με 12-6 τέρματα. Είναι η έκτη παρουσία της σε τελική φάση στα οχτώ τελευταία παγκόσμια κύπελλα, με τα τις τέσσερις τελευταίες να τερματίζονται στην φάση των ομίλων.

Πολύ δύσκολη η πρεμιέρα για την Σαουδική Αραβία απέναντι στην παρέα του Μέσι. Κρατάμε τον άσο & over 2,5 σε απόδοση 1.73 στην Novibet.

Η Αργεντινή δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από το πρώτο λεπτό. Θα κρατήσουμε και ως επιλογή με μεγαλύτερη απόδοση Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα 3-0 με απόδοση 2.90 στην Novibet.

Θα μιλήσει η εμπειρία

Με μια αξιοθαύμαστη πορεία στα προκριματικά, η Δανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της ως πρώτη στον όμιλο της. Είχε εννέα νίκες στα πρώτα εννέα παιχνίδια με ένα γκολ παθητικό ενώ έχασε μόνο την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας στην Σκωτία. Ο προπονητής Κάσπερ Χιούλαμντ μετράει ήδη 33 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας και έχει φτιάξει ένα πολύ δεμένο σύνολο με παίχτες αναγνωρισμένης αξίας που αγωνίζονται όλοι στο εξωτερικό. Αντιμετώπισε και κέρδισε την Γαλλία φέτος εντός και εκτός έδρας για τον θεσμό του Nations League, την οποία Γαλλία θα αντιμετωπίσει στην επόμενη αγωνιστική του ομίλου. Λείπει ο μεγάλος αστέρας και όλοι οι παίχτες αγωνίζονται σαν μια γροθιά, κάτι που τους βγαίνει και με το παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο.

Την έκτη παρουσία της σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου θα πραγματοποιήσει η Τυνησία. Θα επιδιώξει το κάτι παραπάνω γιατί όλες τις προηγούμενες δεν μπόρεσε να προχωρήσει στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Προκρίθηκε ως πρώτη στο γκρουπ της με αντιπάλους τις αδύναμες Ζάμπια, Γουινέα και Μαυριτανία ενώ ακολούθησε και μπαράζ με το Μάλι όπου πέρασε με νίκη εκτός έδρας 1-0 και ισοπαλία εντός 0-0. Στο κύπελλο Εθνών Αφρικής που διεξήχθη αρχές του χρόνου έδειξε της αδυναμίες της. Προκρίθηκε ως τρίτη από τον όμιλο των τεσσάρων και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Μπουρκίνα Φάσο με 1-0. Απέναντι σε φορμαρισμένες και δυνατές ομάδες όπως η Δανία αναμένεται να τα βρει σκούρα. Δύσκολο και φέτος το εγχείρημα να βρεθεί στις πρώτες δυο θέσεις του ομίλου.

Επιλογή μας από το παιχνίδι το over 1,5 γηπεδούχου με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Τυνήσιοι ίσως ρίξουν και καμιά κλοτσιά παραπάνω για να κρατήσουν τους Δανούς μακριά από την εστία τους. Κρατάμε το over 3,5 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με απόδοση 2.20 στην Novibet.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Δυάδα απόδοσης 3.17
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
1 & over 2,5
1.73
15:00
Δανία - Τυνησία
Δανία over 1,5
1.83
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 6.38
12:00
Αργεντινή - Σαουδική Αραβία
Anytime score: 3-0
2.90
15:00
Δανία - Τυνησία
Over 3,5 κίτρινες κάρτες
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις