Με 25 στο Κατάρ η αποστολή της Γαλλίας

Με 25 στο Κατάρ η αποστολή της Γαλλίας

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δήλωσε πως δεν πρόκειται να καλέσει αντικαταστάτη για τον Μπενζεμά, μετά τον τραυματισμό που αφήνει τον επιθετικό της Ρεάλ εκτός Μουντιάλ.

Οι φόβοι των Γάλλων έγιναν πραγματικότητα, καθώς ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός και θα του στερήσει την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Γάλλος σέντερ φορ τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο του αριστερού μηρού στην τελευταία προπόνηση της Γαλλίας και θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ.

Ωστόσο, ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφάσισε να μην τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή. Αυτό σημαίνει πως η αποστολή της Γαλλίας θα μείνει με 25 παίκτες, όσους είχε καλέσει αρχικά ο Γάλλος τεχνικός.

Να θυμίσουμε πως ο Ντεσάν χρειάστηκε ήδη να αντικαταστήσει δύο παίκτες από την αποστολή, καθώς οι Κιμπεμπέ και Ενκουνκού αποχώρησαν τραυματίες, με τους Ντισασί και Κόλο-Μουανί να τους αντικαθιστούν. Ενδιάμεσα, ο 54χρονος ομοσπονδιακός προπονητής των “μπλε” κάλεσε και τον Μάρκους Τουράμ της Γκλάντμπαχ. Προφανώς, η απόφασή του να μην καλέσει κάποιον παίκτη στη θέση του Μπενζεμά έχει να κάνει με τη διατήρηση της ομοιογένειας στην ομάδα αλλά και με τις πολλές επιλογές που ήδη διαθέτει στην επίθεση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις