Αισιόδοξος ο Μαρτίνεθ παρά την ήττα

Αισιόδοξος ο Μαρτίνεθ παρά την ήττα

Το Βέλγιο ηττήθηκε στην "πρόβα τζενεράλε" ενόψει Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ωστόσο να μοιάζει σίγουρος ότι θα έρθει η βελτίωση.

Η εθνική Βελγίου προβλημάτισε στο φιλικό προετοιμασίας στο Κουβέιτ, χάνοντας με 2-1 από την Αίγυπτο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους “κόκκινους διαβόλους”, μετά το 1-0 από την Ολλανδία για το Nations League. Παρόλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας φάνηκε καθησυχαστικός.

“Σίγουρα θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια καλύτερη εμφάνιση, αλλά ίσως το χρειαζόμασταν” δήλωσε ο Μαρτίνεθ, συμπληρώνοντας: “Φάνηκε ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά θα φροντίσουμε για αυτό. Δε γίνεται να πας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να περιμένεις επιτυχίες αν δεν είσαι στα καλύτερά σου”.

“Κανονικά χρειάζονται πέντε εβδομάδες προετοιμασίας για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν” τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες του αγωνίζονταν με τους συλλόγους τους μόλις μια εβδομάδα πριν.

“Δε θέλουμε να χάνουμε, αλλά είναι καλό που παίζουμε και πάλι. Χρειάζεται δουλειά αλλά θα είμαστε εντάξει, καλύτερα τώρα παρά στο Μουντιάλ” δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας Ντρις Μέρτενς, προς επίρρωση όσων είπε ο προπονητής του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις