Δύο ματς εκτός ο Λουκάκου και βλέπουμε…

Βέλγιο - Αυστρία προγνωστικά

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Λουκάκου λόγω του τραυματισμού του και αυτό μεγαλώνει την ανησυχία του προπονητή του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η Εθνική Βελγίου πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της προπόνηση στο Κατάρ χωρίς τον τραυματία Λουκάκου. Ο επιθετικός της Ίντερ υπέστη τραυματισμό στον αριστερό μηρό πριν το Μουντιάλ και είναι αμφιβολος αν καταφέρει να βοηθήσει την εθνική του ομάδα. Ο 29χρονος επιθετικός είναι σημαντικό «όπλο» για τους «Κόκκινους Διαβόλους», αλλά αποτελεί το μεγαλύτερο «ερωτηματικό» για τον νυν προπονητή της Εθνικής Βελγίου Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ. Ο Λουκάκου συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του σήμερα, όπως επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) πηγή που βρίσκεται κοντά στη βελγική ομάδα, θα χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια του γκρουπ με Καναδά (23/11) και Μαρόκο (27/11).

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι της εθνικής Βελγίου, η οποία έφτασε στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018, ελπίζουν ότι ο Λουκάκου θα είναι διαθέσιμος για τη «μάχη» με τη -δευτεραθλήτρια κόσμου- Κροατία. Ο αντικαταστάτης του, όμως, είναι αυτή τη στιγμή… άγνωστος, καθώς ο Μισί Μπατσουαγί ήταν στην αρχική ενδεκάδα στο φιλικό με την Αίγυπτο, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Λοΐς Οπεντά, ο οποίος σκόραρε.

Η αποστολή της εθνικής Βελγίου έφτασε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο στο Κατάρ και χθες οι «κόκκινοι διάβολοι» αρκέστηκαν σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης στη «βάση» τους, η οποία είναι μια από τις πιο απομακρυσμένες του Μουντιάλ, μαζί με αυτή των Γερμανών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις