Χορηγός της Εθνικής Αγγλίας αποσύρθηκε πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ

Χορηγός της Εθνικής Αγγλίας αποσύρθηκε πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ

Χορηγός της Εθνικής Αγγλίας αποσύρθηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Η γνωστή εταιρεία ποτών Lucozade αποφάσισε να αποσυρθεί προκειμένου να δείξει τα «πιστεύω» της κατά της κυβέρνησης του Κατάρ. Η εταιρεία είπε ότι τα επώνυμα μπουκάλια της δεν θα είναι παρόντα σε παιχνίδια, προπονήσεις ή συνεντεύξεις τύπου μετά τα όσα συνέβησαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

“Η Lucozade είναι ένας μακροχρόνιος χορηγός της ομάδας της Αγγλίας, αλλά δεν είμαστε επίσημος συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε όλες τις ομάδες της Αγγλίας που υπερασπίζονται τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη. Η ομάδα της Αγγλίας θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα ποτά μας για να την ενυδάτωση των παικτών, όμως δεν θα διαφημίζονται στις συνεντεύξεις τύπου, προπονήσεις ή στα γήπεδα», ανέφερε η εταιρεία.

Επίσης της αποστολής της Αγγλίας, πέταξε στη Ντόχα με τζετ «gay pride» δείχνοντας… κόκκινη κάρτα για τους νόμους κατά των LGBTQ+ του Κατάρ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις