ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προγνωστικά σνούκερ: Προβάδισμα Άλεν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προγνωστικά σνούκερ: Προβάδισμα Άλεν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προγνωστικά σνούκερ: Προβάδισμα Άλεν

Προγνωστικά σνούκερ: Προβάδισμα Άλεν

Η ώρα του τελικού του UK Championship έφτασε και οι φίλοι του σνούκερ κάνουν για χάρη του στην άκρη, ακόμα και την πρεμιέρα του Μουντιάλ!

Ένας ακόμα δύσκολος τελικός περιμένει όσους δίνουμε προγνωστικά σνούκερ, αφού οι δύο παίκτες εμφανίζονται ισάξιοι. Ο Μαρκ Άλεν έχει ξεχωρίσει για την αυταπάρνηση και τη μαχητικότητά του, ενώ ο Ντινγκ Τζουνχούι πραγματοποιεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο προσκήνιο, θυμίζοντας τον παλιό καλό εαυτό του.

Στις 15:00 αρχίζει το πρώτο σκέλος του τελικού (νικητής όποιος φτάσει πρώτος στα 10 frames), οπότε υπάρχει η πιθανότητα να έχει τελειώσει πριν τη σέντρα στο Κατάρ-Ισημερινός. Όχι ότι θα μας ενδιαφέρει και πολύ, δηλαδή, το ποδόσφαιρο, εφόσον ο αγώνας στο στο Barbican Centre έχει ανάλογη τροπή με τα περισσότερα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες ημέρες στο UK Championship.

Ειδικά ο χθεσινοβραδινός ημιτελικός του Άλεν με τον Λισάουσκι (6-5) είχε όλα τα συστατικά ενός κλασικού ματς. Ο χαρισματικός Άγγλος δεν μπόρεσε να επαναλάβει τη μαγεία του προημιτελικού με τον Σον Μέρφι, τον οποίο συνέτριψε 6-1 πετυχαίνοντας τέσσερα century breaks. Ωστόσο, βρέθηκε και πάλι μπροστά με 5-3 και είχε ευκαιρίες για τη νίκη τόσο στο δέκατο όσο και στο εντέκατο frame. «Λύγισε», όμως, από την ασφυκτική πίεση και ο Άλεν τον τιμώρησε. Παρότι στο μεταξύ δεν είχε αποφύγει κι εκείνος κάποια καίρια λάθη.

Ο Ντινγκ, πάλι, κατεβαίνει στον τελικό έχοντας τη συμπάθεια μεγάλης μερίδας του κοινού. Ακόμα και των οπαδών του Ρόνι Ο’Σάλιβαν, τον οποίο συνέτριψε με 6-0 στον προημιτελικό της Παρασκευής. Είχε λείψει από το σνουκερικό προσκήνιο η συμπαθής φιγούρα, αλλά και το άρτιο παιχνίδι του Κινέζου, ο οποίος έφτασε σε ranking τελικό για πρώτη φορά έπειτα από το UK Championship του 2019, το οποίο και κατέκτησε.

Προγνωστικά σνούκερ: Προβάδισμα Άλεν

Χθες ο Ντινγκ πήρε την πρόκριση νικώντας με 6-3 τον Τομ Φορντ σε έναν… περίεργο ημιτελικό. Έχοντας πάρει προβάδισμα με 5-0, τιμωρώντας πιο πολύ τα λάθη του αντιπάλου, έχασε στη συνέχεια την αυτοσυγκέντρωσή του. Ο Φορντ μείωσε σε 5-3 και κατόπιν δημιούργησε προϋποθέσεις όχι μόνο για το 5-4, αλλά και για maximum break! Αστόχησε, όμως, στην εύκολη ένατη κόκκινη και ο Κινέζος ανέτρεψε με δύο προσπάθειες το 0-64.

Προγνωστικά σνούκερ: Θέμα χαρακτήρα

Πολύς κόσμος θέλει νίκη του Ντινγκ και απόψε, για να τον δει να επιστρέφει εκεί που ανήκει. Στο top 16, από το οποίο απουσιάζει εδώ και έναν χρόνο. Αν κατακτήσει το τρόπαιο απόψε (το δεύτερο σκέλος αρχίζει στις 21:00) δεν μπαίνει απλώς στη δεκαεξάδα, αλλά κερδίζει παράλληλα και εισιτήριο για το Masters του Ιανουαρίου, αφήνοντας έξω τον Γιαν Μπινγκτάο.

Ο Άλεν, πάλι, είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος παίκτης του πρώτου μισού της σεζόν. Ο σημερινός τελικός είναι ο τρίτος διαδοχικός ύστερα από εκείνους στο British Open (όπου ο Ράιαν Ντέι τον νίκησε με 10-7) και το Northern Ireland Open (όπου επικράτησε με 9-4 του Τζόου Γιουελόνγκ). Και παρότι οι εταιρίες δεν δίνουν ξεκάθαρο φαβορί, μάλλον ο Βορειοϊρλανδός έχει τον πρώτο λόγο και σήμερα.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, άλλωστε, το σνούκερ είναι και θέμα χαρακτήρα. Ο Άλεν δεν έχει παίξει τόσο καλά σ’ αυτό το τουρνουά. Το παραδέχθηκε κι ο ίδιος χθες, μιλώντας με τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν στο Eurosport, έπειτα από τη νίκη επί του Λισάουσκι. Το ότι έφτασε στον τελικό είναι επιβεβαίωση του πόσο έχει «μεγαλώσει» ως παίκτης. Άλλωστε, και στους αγώνες με τον Κάιρεν Γουίλσον (6-3) και τον Σαμ Κρέιγκι (6-4), ανέβασε την απόδοσή του όταν οι στέκες… έκαιγαν.

Αν πρέπει να ποντάρουμε σε νικητή, λοιπόν, θα ποντάρουμε στον 36χρονο Βορειοϊρλανδό. Αν και ο Ντινγκ υπερέχει στη συνολική παράδοση, ο Άλεν είναι αυτός που κέρδισε το μοναδικό multi-session ματς (9-8 στο UK Championship του 2010). Το 12-5 υπέρ του Κινέζου, άλλωστε, προκύπτει από πολλούς αγώνες μικρότερους των best of 7 frames.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Προγνωστικά σνούκερ: Δύσκολα και τα ειδικά

Οι αποδόσεις είναι γενικά χαμηλές και στα ειδικά στοιχήματα. Μία επιλογή είναι να κερδίσει ο Ντινγκ το πρώτο frame (το προσφέρει η Novibet): Όχι μόνο επειδή το έκανε στους περισσότερους από τους προηγούμενους αγώνες. Κυρίως επειδή ο Άλεν δεν κατάφερε να το κάνει ποτέ έως τώρα στο φετινό UK Championship. Σε όλους τους αγώνες έμεινε πίσω και φόρτσαρε από τα μισά και μετά!

Η σκληρότητα μάχη που περιμένουμε στον τελικό, μας κάνει να κυνηγήσουμε και το under 3,5 centuries που βρίσκουμε στη Winmasters. Ο Άλεν έβαλε φρένο χθες στον εκπληκτικό Λισάουσκι και το ίδιο μπορεί να κάνει και στον Ντινγκ. Ο ίδιος ο Pistol έχει κάνει «κατοστάρια» σε όλους τους αγώνες του. Αλλά δεν θα τους δώσει προτεραιότητα σήμερα, αφού προέχει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο UK Championship.

Μονό
15:00
Άλεν - Ντινγκ
1 (-1,5)
2.25
BET: 15 units
Μονό
15:00
Άλεν - Ντινγκ
Ντινγκ νικητής 1ου frame
1.87
BET: 10 units
Μονό
15:00
Άλεν - Ντινγκ
Under 3,5 centuries
1.99
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις