Στα μέρη της… Κιβωτού η Ομόνοια

Στα μέρη της… Κιβωτού η Ομόνοια

Μετά από τέσσερα χρόνια η Ομόνοια βρίσκεται ξανά σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης με στόχο χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Η αποστολή της κυπριακής ομάδας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με ναυλομένη πτήση για Ερεβάν για να αντιμετωπίσει σήμερα την αρμένικη Αραράτ. Εκεί όπου λέγεται ότι υπάρχει, κάπου χαμένη, η Κιβωτός του Νώε…

Το δίλημμα για τον Χένινγκ Μπέργκ είναι στο επιθετικό κυρίως κομμάτι. Δίλημμα για το αν θα χρησιμοποιήσει Κακουλλή ή Ντούρις για αιχμή του δόρατος. Στην εντεκάδα αναμένονται ο Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, στα στόπερ οι Λούφτνερ και Λανγκ, στα μπακ Χάρης Μαυρίας και Λέζιακς, χαφ πιθανότατα ο Βίτορ Γκόμεθ, η τριπλέτα του κέντρου θα αποτελείται από τον Γκόμες (κέντρο), Μποτεάκ δεξιά και Τζιωνής αριστερά. Ο Τιάγκο θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ κέντρου και της γραμμής κρούσης.

Στην επίθεση ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι νέος με φιλοδοξίες και διψασμένος να δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται στην Ομόνοια. Ο Ντούρις είναι πιο έμπειρος σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Μένει να δούμε ποιον από τους δύο θα επιλέξει ο Νορβηγός τεχνικός του «τριφυλλιού».

Λόγω κορωνοϊού φέτος τα παιχνίδια θα είναι μονά. Γι’ αυτό πιστεύω πως η Ομόνοια θα μπει για να… καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, αν θέλει να υπερβάλει εαυτόν φέτος στην Ευρώπη. Και αξίζει το ποντάρισμα σε νίκη της αλλά με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Combo

19:00 Αραράτ – Ομόνοια: 2 & over 1,5 (2.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις