Προπονητής Κατάρ: «Υπάρχει παραπληροφόρηση για την χώρα – Το διαδίκτυο είναι επικίνδυνο»

Προπονητής Κατάρ: «Υπάρχει παραπληροφόρηση για την χώρα - Το διαδίκτυο είναι επικίνδυνο»

Ο προπονητής του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες, μίλησε λίγο πριν το ενακτήριο αγώνα της ομάδας του, τονίζοντας πως υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση για τη χώρα

Το Κατάρ ανοίγει την αυλαία του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού οι διοργανωτές αντιμετωπίζουν τον Ισημερινό στο πρώτο ματς της διοργάνωσης. Ο προπονητής του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες, τόνισε πως υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση για τη χώρα και πως… το διαδίκτυο είναι επικίνδυνο. Στα καθαρά αγωνιστικά υπογράμμισε την σημασία του αγώνα, ενώ δήλωσε πως πρόκειται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη ομάδα.

Σχετικά με τον αντίπαλό τους ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, για μένα η πιο δύσκολη για την πρόκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν μια πολύ νεανική ομάδα. Έχουν δουλέψει πολύ. Έρχονται με την προσδοκία να πάνε πολύ μακριά. Δεν είναι το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο. Ίσως τους δίνουμε το ρόλο των φαβορί. Έτσι είναι στα χαρτιά».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με τη διοργανώτρια χώρα, ανέφερε: «Ήταν ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ. Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση και έχει δοθεί μια προσέγγιση που δεν λέει την αλήθεια. Η ανθρώπινη ζωή ενός εργάτη είναι ό,τι πιο τραγικό μπορεί να υπάρξει, είτε στο Κατάρ είτε αλλού. Ας ελπίσουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα χρησιμεύσει για τη βελτίωση. Το Διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αλλά είναι επίσης πολύ επικίνδυνο. Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση. Τίποτα και κανείς από έξω δεν πρόκειται να μας αποσταθεροποιήσει».

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις