Χάνει την πρεμιέρα με Ιράν ο Μάντισον

Χάνει την πρεμιέρα με Ιράν ο Μάντισον

Δύσκολα θα έχει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον Τζέιμς Μάντισον στην αποστολή για το ματς με το Ιράν αφού ο Άγγλος μεσοεπιθετικός παραμένει τραυματίας

Δυσάρεστα είναι τα μαντάτα για τον Τζέιμς Μάντισον και την Εθνική Αγγλίας. Ο μεσοεπιθετικός της Λέστερ τραυματίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Γουέστ Χαμ και δείχνει πως ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα δεν προπονήθηκε για δεύτερη φορά, οπότε τα αγγλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν θα προλάβει την πρεμιέρα με το Ιράν.

Την Τετάρτη (16/11) ο ίδιος είχε αναφέρει πως είναι αισιόδοξος μετά τα θετικά αποτελέσματα των εξετάσεων λέγοντας: «Είναι εντάξει. Κάναμε μία εξέταση τη μέρα πριν την συγκέντρωση. Τα αποτελέσματά της ήταν καλά.. Είχα ένα μικρό πρόβλημα την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με την Έβερτον και πριν απ’ αυτό με την Γουέστ Χαμ. Ήθελα να παίξω, δεν ήθελα να το αφήσω εξαιτίας του Μουντιάλ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν ήθελα να έχω αυτή τη συμπεριφορά, ήθελα να βοηθήσω την Λέστερ, επειδή η συγκέντρωσή μου ήτνα ακόμα εκεί και κατάφερα να σκοράρω νωρίς και να συνεχίσω λίγο μετά απ’ αυτό…» 

Με το εθνόσημο έχει δέκα συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ, με το φετινό Μουντιάλ να είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του.

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις