Κι ας λαλούν τα μέσα

Κατάρ - Ισημερινός στοίχημα

Κατάρ - Ισημερινός στοίχημα: Δεν νοείται πρεμιέρα Παγκοσμίου Κυπέλλου, ιδίως με την πρωτοπορία του χειμώνα, δίχως τη στήλη του #Fidel.

Χαίρεται. Επιτέλους ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αυτό που έχει λοιδορηθεί, δικαίως ή αδίκως, όσο κανένα άλλο Μουντιάλ της ιστορίας. Ο θεσμός εκκινεί με την αναμέτρηση Κατάρ – Ισημερινός. Σαφώς δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι προβλέψεις του Fidel από την πρεμιέρα του θεσμού.

Πρώτο Μουντιάλ για τους οικοδεσπότες. Μεταξύ μας βέβαια, εάν δεν είχαν αναλάβει τη διοργάνωση, σιγά μην είχαν προκριθεί. Δεν έχουν τους παίκτες και γενικώς την ποιότητα να φτάσουν ως εδώ. Μετράει βέβαια την κατάκτηση του Κυπέλλου Ασίας το 2019 κόντρα στην Ιαπωνία, αλλά είναι διαφορετική μία ασιατική διάκριση με μία παγκόσμια συμμετοχή.

Το ζευγάρι της πρεμιέρας συμπληρώνει ο Ισημερινός. Η έκπληξη των προκριματικών από τη Λατινική Αμερική, αφήνοντας εκτός ομάδες όπως η Χιλή ή η Παραγουάη ή ακόμη και το Περού, το οποίο βέβαια έφτασε μέχρι τα μπαράζ. Όπως και να ‘χει, σε όμιλο με το Κατάρ και τη Σενεγάλη -δίχως τον Μανέ- διαθέτει πιθανότητες πρόκρισης στου «16». Προερχόμενοι κυρίως από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ του. Φυσικά, ξεχωρίζουν οι Ένερ Βαλέτσια (πρώτος σκόρερ της ιστορίας του με 35 γκολ) και Μόιζες Καϊσέδο, με τον οποίο παραμιλά όλη η Premier League.

Κατάρ – Ισημερινός στοίχημα

Τι κρατάμε για την πρεμιέρα λοιπόν; Ενθουσιασμό για τους γηπεδούχους που αγωνίζονται στην έδρα τους και μια ποιοτική, θα έλεγα, φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία ακούει στο όνομα «Ισημερινός».

Όσον και να… λαλούν τα μέσα της Ανατολής για στημένα παιχνίδια και δωροδοκίες, εμείς θα ποντάρουμε. Πρεμιέρα Μουντιάλ είναι βρε αδερφέ. Και το αναλύσαμε, το πιστεύουμε. Τραβηγμένο και ρισκαδόρικο θα έλεγα το over 2,5. Όμως, μου αρκεί και το ασιατικό over 2 σε απόδοση 1.88 από τη Novibet.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
18:00
Κατάρ - Ισημερινός
Over 2 AH
1.88
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις