Άγγλοι, θέλω λίγο να ηρεμήσετε

Προγνωστικά Μουντιάλ

Πρώτη γεμάτη μέρα η σημερινή με τρία παιχνίδια και ο #Nikolas43 κυνηγάει το θαύμα στα προγνωστικά Μουντιάλ στο 10.75.

Επιτέλους ξεκίνησε. Αυτό υπάρχει στο μυαλό όλων την ώρα που καταστρώνουμε τα συστήματα μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Το ιδιαίτερο Μουντιάλ του Κατάρ είναι στις ζωές μας πλέον και θέλω να πετύχω την έκπληξη πολύ νωρίς. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Μουντιάλ. 

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αγγλία – Ιράν 

Η αντιπάθεια μου για την εθνική Αγγλίας είναι δεδομένη, δεν θα της κάνω τη χάρη να την αποκαλώ «τρία λιοντάρια», αλλά θα την παραμερίσω κάπως. Πρώτο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου λοιπόν και οι Άγγλοι αντιμετωπίζουν το Ιράν στο «Διεθνές στάδιο Χαλίφα» στη Ντόχα. 

Η Αγγλία καλείται να αφήσει πίσω το χαμένο τελικό του Euro και να επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τελευταία εικόνα που έχουμε είναι το εντυπωσιακό 3-3 με την Γερμανία. Πιο πριν όμως υπάρχει ένα χάος. Δεν έχουν και τόση σημασία βέβαια, καθώς είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη. Επίσης η περίοδος διεξαγωγής έχει το πολύ θετικό ότι όλοι οι παίχτες είναι στην καλύτερη και πιο αποδοτική στιγμή τους μέσα στην χρονιά. Δεν είναι ούτε Αύγουστος ούτε Μάιος ούτε Ιούνιος να έχουν ένα πρωτάθλημα ολόκληρο στα πόδια τους. Θεωρώ λοιπόν πως θα δούμε μια πολύ ωραία διοργάνωση. 

Σχηματισμοί και πλάνα είναι λίγο δύσκολο να αλιεύσουμε, καθώς οι προπονητές τα κρατάνε επτασφράγιστα μυστικά. Το Ιράν ηττήθηκε πριν λίγες μέρες από την Τυνησία και είναι λογικό. Υπήρχε περίπτωση να μαρτυρήσει ο γάτος ο Καϊρόζ το πλάνο του; 

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Στον κύριο αυτόν, τον προπονητή του Ιράν στηρίζω την ελπίδα μου ότι οι Άγγλοι δεν κερδίζουν. Μετά από αρκετή σκέψη έψαξα κάτι να βασιστώ για να δικαιολογήσω την άποψη μου ότι οι Άγγλοι θα πάνε σπίτι τους νωρίς. Το βρήκα στην άκρη του πάγκου του Ιράν και στους δυο τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν ήρθα από άλλο πλανήτη για να μην βλέπω την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Αν το ματς λήξει 5-0 δεν θα πέσουμε και από τα σύννεφα. Αν όμως λήξει στο 0-1;  Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να λήξει με οποιοδήποτε σκορ ανάλογα πόσο θα ανοίξει και τι θα γίνει στα πρώτα είκοσι λεπτά.  προγνωστικά μουντιάλ

Για το θαύμα στο 10.75

Το Ιράν διαθέτει μια σφιχτή άμυνα και το στοίχημα είναι το πόσο θα αντέξει. Ένα γκολ των Άγγλων νωρίς θα αλλάξει αμέσως τις ισορροπίες. Εγώ θα ποντάρω με το σκεπτικό ότι θα μείνει για ώρα το 0-0. Η πρώτη μου επιλογή όσο και αν αποφεύγω την επιλογή αυτή γενικά θα είναι το under 1,5 στο  2.90 της Novibet. Όσο περνάει η ώρα και δεν σκοράρουν οι Άγγλοι θα αγχωθούν, όχι οι Ιρανοί. Αν βρουν και μια καλή αντεπίθεση ίσως γίνει και το θαύμα.

Θα βάλω λίγα ψιλά ένα χαμηλό fun bet στο 10.75 του διπλού έτσι για την ελπίδα. Αν παίξει και ο Μαγκουάιρ θα νιώσω καλύτερα. Κάτι θα κάνει, αυτογκόλ πέναλτι, κάποιο ζεϊμπέκικο σε μαρκάρισμα στον Ταρεμί, θα βρει τρόπο. Το Χ2 είναι στο 3.10 αν κάποιος θέλει και μια κάλυψη. 

Τέλος ένα ειδικό στοίχημα της Novibet που μου αρέσει είναι το «χρόνος οποιουδήποτε γκολ» και η επιλογή 75:00 – 90:00+ σε απόδοση 2.10.

Θα υποστήριζα το Ιράν ακόμα και αν δεν πόνταρα καθώς έχω μακροχρόνια επιλογή τον αποκλεισμό των Άγγλων στη φάση των ομίλων. 

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε και απολαύστε στο έπακρον τη διοργάνωση. 

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
15:00
Αγγλία - Ιράν
Under 1,5
2.90
BET: 5 units
Fun bet
15:00
Αγγλία - Ιράν
2
10.75
BET: 5 units
Late
15:00
Αγγλία - Ιράν
Γκολ μετά το 75'
2.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις