Με εκπλήξεις η φάση των ομίλων

προγνωστικά μουντιάλ

Πληθώρα από προγνωστικά Μουντιάλ έχει ο #Makrakis λίγα 24ωρα πριν την σέντρα της μεγάλης διοργάνωσης στο Κατάρ.

Η πρεμιέρα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη πλησιάζει. Μια διοργάνωση στο Κατάρ η οποία έχει δεχτεί μεγάλη κριτική. Η παρούσα στήλη δεν θα ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα, ο καθένας έχει την γνώμη του. Προχωράμε για να δούμε προγνωστικά Μουντιάλ από την φάση των ομίλων.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Όμιλος Β’

Απαρτίζεται από Αγγλία, Ιράν, ΗΠΑ και Ουαλία. Ίσως ο πιο αμφίρροπος όμιλος της διοργάνωσης με όλες τις ομάδες να έχουν καλές πιθανότητες πρόκρισης. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό όμως. Με εξαίρεση τους Άγγλους οι υπόλοιπες ομάδες, ειδικά Ουαλία και Ιράν θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτελέσματα με την άμυνα τους χωρίς να έχουν και ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Η συγκεκριμένη τακτική με οδηγεί στο να επιλέξω να σημειωθούν κάτω από 15 γκολ στους αγώνες του συγκεκριμένου ομίλου.

Όμιλος Δ’ – Όμιλος Η’

Δύο όμιλοι με «τρανταχτά» φαβορί. Γαλλία και Δανία στον Δ’, Πορτογαλία και Ουρουγουάη στον Η’. Θα είναι τεράστιά έκπληξη αν κάποια από αυτές τις ομάδες μείνει εκτός συνέχειας κάποια από αυτές τις ομάδες. Η πρόκριση τους μαζί πληρώνει στο 2.17 στην Novibet και θα ποντάρουμε. Μια Δανία την οποία εγώ πιστεύω ακόμη και για την πρώτη θέση. Μια νίκη που θεωρώ σίγουρη είναι αυτή της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Τυνησία. Τρεις βαθμοί από εκεί και μένουν άλλα δύο παιχνίδια με Γαλλία και Αυστραλία. Το όριο το over 4,5 πόντων της στον όμιλο και θα συνδυαστεί.

Όμιλος ΣΤ’

Βέλγιο, Καναδάς, Κροατία, Μαρόκο οι «μονομάχοι». Οι Κροάτες δεν έχουν την «λάμψη» του παρελθόντος. Έχουν δύσκολο όμιλο αφού Μαρόκο και Καναδάς έχουν φιλοδοξίες και δεν έρχονται απλά για την συμμετοχή. Τα ποιοτικά αουτσάιντερ μπορούν να αποκλείσουν την «σκουριασμένη» πια φιναλίστ του 2018. Κάτι τέτοιο βρίσκεται στο 2.80, στην Novibet.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Όμιλος Ζ’

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Μουντιάλ με τον όμιλο Ζ’. Η Βραζιλία σε όμιλο με Σερβία, Καμερούν και Ελβετία θεωρείται δεδομένο πως θα προκριθεί. Το όριο πόντων της βρίσκεται στο 6,5. Πρεμιέρα κάνει με την Σερβία, την πιο δύσκολη αντίπαλοι κατά την γνώμη μου. Αν την πετύχαινε τελευταία αγωνιστική ίσως έχανε κάποιους βαθμούς αν είχε ξεκαθαρίσει η πρωτιά. Τώρα δεν θα κάνουν «χάρες» οι Βραζιλιάνοι. Αν πάρουν τρίποντο την πρώτη αγωνιστική, το να έχουν τουλάχιστον επτά μετά από τρεις αγώνες είναι πολύ εφικτό.

Η Ελβετία δίνεται σαν δεύτερο φαβορί για την πρόκριση, χωρίς λόγο για μένα. Ανώτερη σαν ομάδα και ράστερ θεωρώ τους Σέρβους με τους Καμερουνέζους να μην έρχονται πολύ πίσω. Το under 3,5 πόντων της στον όμιλο παίζει στο 2.15.

Θα κλείσω τα προγνωστικά Μουντιάλ με ένα ειδικό στοίχημα σε όμιλο. Αυτόν με τα περισσότερα γκολ. Φαβορί στις αποδόσεις δίνεται ο όμιλος Ισπανίας και Γερμανίας. Ίσως ο όμιλος με τα πιο σίγουρα φαβορί, αυτό όμως δεν συνεπάγεται σε πολλά γκολ. Αυτός που θα επιλέξω εγώ είναι αυτός της Γαλλίας και της Δανίας. Η Τυνησία είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά και στόχος για τους αντιπάλους για να σημειώσουν γκολ, αφού η πρωτιά ίσως κριθεί στην ισοβαθμία. Στο 6.50 να είναι ο όμιλος Δ ο πιο παραγωγικός.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Όμιλος Β'
Under 14,5 συνολικά γκολ
1.85
BET: 20 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.17
Όμιλος Δ'
Πρόκριση Δανία & Γαλλία
1.40
Όμιλος Η'
Πρόκριση Πορτογαλία & Ουρουγουάη
1.55
BET: 40 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.25
Όμιλος Δ'
Δανία over 4,5 πόντους
1.50
Όμιλος Ζ'
Βραζιλία over 6,5 πόντους
1.50
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Όμιλος ΣΤ'
Να μην προκριθεί: Κροατία
2.80
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Όμιλος Ζ'
Ελβετία under 3,5 πόντους
2.15
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Όμιλος με τα περισσότερα γκολ
Όμιλος Δ'
6.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις