Στον Bορρά είναι τα κόρνερ

Στον Bορρά είναι τα κόρνερ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr. Αναγκαστική αποχή κάποιων ημερών, γιατί σε πολλά πρωταθλήματα τα όρια βγαίνουν αυθημερόν, σε άλλα τα όρια είναι πολύ υψηλά και σε άλλα δεν υπάρχουν καθόλου κόρνερ για στοιχηματισμό. Βέβαια στο chat μας στο telegram, δόθηκαν αρκετά παιχνίδια για ποντάρισμα με το ποσοστό επιτυχίας να ξεπερνάει το 80%!

Στο τελευταίο ματς που προτάθηκε από την στήλη οι Γιαπωνέζοι προτίμησαν το… χαρακίρι και η πρόβλεψη μας δεν επιβεβαιώθηκε.

Ξεκινάμε από την φινλανδική Kolmonen και το παιχνίδι μεταξύ της ΛαΠα και της Ρι-Πα. 6,5 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η ΛαΠα εντός έδρας, 13 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ρι-Πα εκτός έδρας, 11 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο ομάδες που τα στατιστικά τους δείχνουν πόσο εύκολο έχουν και να κερδίζουν και να παραχωρούν κόρνερ. Το όριο πολύ χαμηλό παραδόξως, βρίσκεται στο 9,5 και θα επιλέξω το over.

Λόγω των στατιστικών των δυο ομάδων θα επιλέξω και σαν fun bet να έχουμε πάνω από 14 κόρνερ στον αγώνα!

Θα μεταφερθούμε στα προκριματικά του Champions League και το παιχνίδι μεταξύ της πρωταθλήτριας Νορβηγίας Μόλντε και της πρωταθλήτριας Φινλανδίας Κουόπιο. 7,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Μόλντε εντός έδρας, 12,3 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,8 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Κουόπιο εκτός έδρας, 11,3 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και διεξάγεται στην έδρα της νορβηγικής ομάδας. Όσο μεγάλη και αν είναι η κρισιμότητα του αγώνα, οι δυο ομάδες δύσκολα θα απαρνηθούν την επιθετική τους φύση. Οπότε αναμένω αρκετή πίεση στις άμυνες, πολλές επιθέσεις, αρκετές σέντρες και πολλά κόρνερ. Επιλογή μας το over 10 σε ασιατικό .

Μονό

18:30 ΛαΠα – Ρι-Πα: Over 9,5 κόρνερ (1.98)

Μονό

19:00 Μόλντε – Κουόπιο: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.98)

Fun bet

18:30 ΛαΠα – Ρι-Πα: Over 14,5 κόρνερ (11.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις