Πρωτιές και ειδικά στον τριπλασιασμό

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά: Τελευταίο μέρος των μακροχρόνιων του #Jimandrez που υπολογίζει στην Ουρουγουάη και στην αφλογιστία της Κοστά Ρίκα

Καλησπέρα σε όλους. Μακροχρόνια part3 και τελευταία προς ώρας, εστιασμένα σε περισσότερο ειδικά στοιχήματα και μερικές βόμβες. Μεγάλες αποδόσεις και επιλογές για όλα τα γούστα στα προγνωστικά Μουντιάλ. Από πρωτιές έως… πρώτο σκόρερ. Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Όμιλος Δ’

Ξεκινάμε με τον τέταρτο όμιλο και ένα στοίχημα, λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Στο συγκεκριμένο γκρουπ βλέπουμε τις Γαλλία, Αυστραλία, Τυνησία και Δανία. Τέσσερις ομάδες, οι οποίες υπό προϋποθέσεις μπορούν να βρουν δίχτυα ενώ οι 3/4 παίζουν ανοιχτά σχετικά.

Πρόκειται για σύνολα που περισσότερο ανοίγονται ενώ οι διαφορές μεταξύ τους μας κάνουν να πιστεύουμε, πως θα έχει αυτός ο όμιλος αρκετά τέρματα.

Οι “μπλε” λογικά θα κυριαρχήσουν, οι Σκανδιναβοί παίζουν στα κόκκινα, τα καγκουρό δεν σκαμπάζουν πολλά από άμυνα και οι Αφρικανοί ενδέχεται να βρουν δύο τέρματα. Οπότε μιλάμε για έναν αριθμό κοντά στα 17-18 γκολ άμα όλα βγουν βάση λογικής και δεν δούμε ακραίο ταμπούρι ή τρομερή αστοχία.

Πάμε με το over 15,5 συνολικά γκολ του ομίλου στο 2.10.

Προγνωστικά: Όμιλος Ε’

Συνέχεια με τον πέμπτο όμιλο και μία σούπερ ειδική / ψαγμένη επιλογή. Η Κόστα Ρίκα φέτος κατεβαίνει με τις ίσως… λιγότερες πιθανότητες από ποτέ για διάκριση σε Μουντιάλ. Δεν έχουν καλή ομάδα, το ρόστερ τους διαθέτει παίκτες από τοπικό πρωτάθλημα και λίγοι πραγματικά αξίζουν. Με αντιπάλους Ισπανία, Γερμανία και Ιαπωνία, δεν βλέπουμε να παίρνει βαθμούς αρκετούς ούτε να σκοράρει πολλά γκολ.

Έχει προβλήματα στη δημιουργία, στην εκτέλεση και οι αστέρες της είναι καιρό μακριά από τις καλές εμφανίσεις τους. Το να βρει δίχτυα λιγότερο από δύο φορές πληρώνει στο 2.15. Μιλάμε για μία από τις χειρότερες ομάδες του τουρνουά και παίζει σε έναν όμιλο, αρκετά δύσκολο.

Μάλλον οι αντίπαλες άμυνες θα έχουν χαλαρές βραδιές με τους Κοσταρικανούς.

Προγνωστικά: Όμιλος Η’

Κλείνουμε με τον τελευταίο όμιλο. Εκεί βρίσκουμε την Πορτογαλία, την Ουρουγουάη, την Νότια Κορέα και την Γκάνα. Η αρμάδα του Φερνάντο Σάντος έχει φοβερά εσωτερικά προβλήματα με την υπόθεση του Ρονάλντο, έχει απουσίες και γενικά… δεν πείθει. Εξάλλου από το 2010 και μετά πάντα βρίσκει τρόπους και αποτυγχάνει σε τελικές φάσεις. Σε αντίθεση με εκείνη η «Σελέστε», αποτελεί παραδοσιακή δύναμη των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Φέτος ιδιαίτερα συνδυάζει υπέροχα εμπειρία με ταλέντο και φτιάχνει ένα κράμα, έτοιμο για εκτόξευση. Μπορεί να κάνει το 3/3 στον όμιλο και να τερματίσει πρώτη. Ξεκινάει πάντα στα κόκκινα, παίζει για το αποτέλεσμα, είναι ακριβώς η ομάδα που θες για να πετύχεις σε ένα Μουντιάλ.

Πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτού του συνόλου, βλέπουμε να παίρνει την πρωτιά. Αυτή η επιλογή πληρώνει στο 3.00 και την τσιμπάμε.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μακροχρόνιο
Όμιλος Δ' - Συνολικά γκολ
Over 15,5
2.10
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Κόστα Ρίκα - Συνολικά γκολ
Under 1,5
2.15
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Όμιλος Η' - Να τερματίσει στην 1η θέση
Ουρουγουάη
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις