Κατάρ – Ισημερινός με 0% γκανιότα* και ανανεωμένο Bet Builder

Παγκόσμιο Κύπελλο με ενισχυμένες αποδόσεις και 1000+ αγορές ανά ματς

Το Παγκόσμιο Κύπελλο επιστρέφει στην καθημερινότητά μας έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης διεξάγεται χειμώνα και όχι καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη εδρεύει για φέτος στο Κατάρ, εξ ου και η απόφαση να γίνει εκεί τους χειμερινούς μήνες.

 

Στην πρεμιέρα αγωνίζεται παραδοσιακά η διοργανώτρια χώρα και το πρόγραμμα για την Κυριακή (18:00) περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Κατάρ με τον Ισημερινό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποδείξουν ότι διαθέτουν το σύνολο για κάτι καλό στη διοργάνωση. Και δε θα είναι απλά οι οικοδεσπότες που θα αποχωρήσουν μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

 

Στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων βρίσκεται ο 46χρονος Ισπανός, Φέλιξ Σάντσεθ, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ από το 2013. Μέχρι το 2017 ήταν στον πάγκο των ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. Στη συνέχεια ανέλαβε την πρώτη ομάδα, με στόχο τη φετινή διοργάνωση. Στα φιλικά είχε καλή εικόνα και έκλεισε την προετοιμασία με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα.

Κατάρ – Ισημερινός 1:3.25 Χ:3.05 2:2.45

 

Ο Ισημερινός έκανε την έκπληξη στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής και πήρε το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο, πίσω από τις Βραζιλία, Αργεντινή και Ουρουγουάη. Μάλιστα, άφησε εκτός Μουντιάλ παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Κολομβία, η Χιλή, το Περού και η Παραγουάη.

 

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι Λατινοαμερικάνοι βρίσκονται στην τελική φάση της διοργάνωσης. Όλες οι προηγούμενες ήταν εντός 21ου αιώνα και συγκεκριμένα το 2002, το 2006 και το 2014. Μάλιστα το 2006 στη Γερμανία έφτασαν μέχρι τους «16», όταν και αποκλείστηκαν από την Αγγλία (1-0). Να σημειωθεί ότι έχουν πετύχει τουλάχιστον μία νίκη και στις τρεις προηγούμενες συμμετοχές τους!

 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

 

To Παγκόσμιο Κύπελλο όπως θα ήθελες να είναι…

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις