Με «πιλότο» Χαλιμπάρτον στο Χιούστον..!!

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Με απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χαλιμπάρτον σήμερα ο #Loverdose ποντάρει στον αγώνα Χιούστον – Πέισερις.

Καλημέρα στους ξενύχτηδες, καλησπέρα σε όλους τους υπόλοιπους. Ο ρυθμός των Θάντερ ήταν αυτός που επικράτησε στο «Κάπιταλ Ουάν», οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να τραβήξουν το σκορ ψηλά και έτσι επιβεβαιώθηκαν και οι δύο επιλογές μας. Στα σημερινά προγνωστικά NBA θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Χιούστον Ρόκετς – Ιντιανα Πέισερς.

 

Προγνωστικά NBA: Χαλιμπάρτον μοιράζει…. Χαλιμπάρτον σκοράρει….

Οι Ρόκετς «Τογιότα Σέντερ», υποδέχονται τους Πέισερς. Η ομάδα από το Χιούστον έχει την τρίτη χειρότερη αμυντική βαθμολογία στο NBA, δέχεται 116.4 πόντους ανά αγώνα. Επίσης επιτρέπει στους αντιπάλους της να σκοράρουν έπειτα από τελική πάσα κατά μέσο όρο 26.4 φορές, που την συγκαταλέγει στις δέκα ομάδας που επιτρέπουν τις περισσότερες ασίστ στους αντιπάλους τους.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Από την άλλη πλευρά, ο Ταιρίς Χαλιμπάρτον έχει καταφέρει να δέσει τους Πέισερς. Έχοντας σε κάθε αγώνα διαφορετικό συμπαραστάτη στο σκοράρισμα, δείχνουν περισσότερο «ομάδα» από κάθε άλλη στη λίγκα. Ο πόιντ γκαρντ των Πέισερς, πέρα από πρώτος σκόρερ της ομάδας, είναι φέτος ο παίκτης με τις περισσότερες προϋποθέσεις για ασίστ (potential assist) σε ολόκληρο το NBA. Συγκεκριμένα δημιουργεί προϋποθέσεις σκοραρίσματος για τους συμπαίκτες του 20.2 φορές ανά αγώνα. Πίσω του βρίσκεται ο Τζέιμς Χάρντεν με 18, οι δυο τους αποτελούν τους μόνους παίκτες στο με πάνω από 16.5. Το να δημιουργεί όμως δεν τον κάνει να αμελεί τα καθήκοντα του στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας πάνω από 20 πόντους ανά αγώνα. Ηγείται λοιπόν της ομάδας του σε πόντους και ασίστ. Με τα σετ αποδόσεων του σήμερα να προσφέρεται σε ιδανικά επίπεδα για τον αγώνα. Θα επιλέξουμε over 10,5 ασίστ, σημείο που έχει επιβεβαιώσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Και over 19,5 πόντους, επιβεβαιωμένο 9/14 φορές φέτος.

Μονό
03:10
Χιούστον Ρόκετς – Ιντιανα Πέισερς
Ταιρίς Χαλιμπάρτον over 10,5 ασίστ
1.87
BET: 25 units
Μονό
03:10
Χιούστον Ρόκετς – Ιντιανα Πέισερς
Ταιρίς Χαλιμπάρτον over 19,5 πόντοι
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις