Με τη Λιόν, από το 4.20 μέχρι το 26.00!

Με τη Λιόν, από το 4.20 μέχρι το 26.00!

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Σας έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα στο ράδιο, ότι ο Πέπ Γκουαρδιόλα, καλοκαιριάτικα χωρίς το κασκόλ δε μπορεί. Η Λυών είναι πολύ τεχνική ομάδα και έχει στην επίθεση της κάποιους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Οπότε μπορεί να βάλει δύσκολα και στη Μπάγερν, που φέτος βρίσκει μπροστά της μόνο εύκολα μέχρι τώρα.

Τα κάνει εύκολα θα μου πείτε. Δε θα διαφωνήσω, άλλα με την παραπαίουσα Τότεναμ στην αρχή της χρονιάς, την υπό διάλυση Μπαρτσελόνα του Κίκε Σετιέν και την ανύπαρκτη άμυνα της Τσέλσι, δεν χρειαζόταν να κάνει και πολλά τελικά για να αντιπαρέλθει.

Σήμερα θα δείξουν οι Γερμανοί, και ιδιαίτερα η άμυνα τους, τι πραγματικά μπορούν να κάνουν. Πάντως λογικά θα δούμε ένα ωραίο ματς, αφού και οι δύο αντίπαλοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία. Η Λιόν όμως, απέκλεισε κατά σειρά δύο μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο, τη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Σίτι, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι κλέβοντας τη νίκη.

Όπως έχουν κάνει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους, στην ιστορία τους οι Γερμανοί. Οπότε προφανώς θα είμαι με τους Γάλλους και σήμερα, με την ευχή να βγει νικητής το ποδόσφαιρο και να μην έχουμε τίποτα περίεργες παρεμβολές της διαιτησίας.

Η περίπτωση να σκοράρει πάλι τουλάχιστον δύο γκολ ο Μούσα Ντεμπελέ, πληρώνει πολύ καλά (26.00). Εγώ όμως πιστεύω ότι τη διαφορά σήμερα θα την κάνει ένας πολύ αγαπημένος μου παίκτης, ο Μέμφις Ντεπάι…

Σκόρερ

22:00 Λιόν – Μπάγερν: Γκολ Ντεπάι (4.20)

Fun bet

22:00 Λιόν – Μπάγερν: Πρόκριση Λιόν (8.50)

Fun bet

22:00 Λιόν – Μπάγερν: Nτεμπελέ 2+ γκολ (26.00)

Ο πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας γηπέδων της ΕΠΟ, κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, στην «Πρωινή Φωνή» της Πέμπτης, στις 12:00. Ποιες αποφάσεις πάρθηκαν στο κρίσιμο συμβούλιο της ομοσπονδίας, την Τετάρτη 19/8, και γιατί; Ακούστε μας ζωντανά πατώντας play στο grevenamedia.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις