Γαλλογερμανικός πόλεμος vol. 2, με 2.20…

Γαλλογερμανικός πόλεμος vol. 2, με 2.20...

Δεύτερος ημιτελικός, δεύτερη γαλλογερμανική μάχη, δεύτερο εισιτήριο! Ποια θα το αποκτήσει άραγε;

Λιόν και Μπάγερν ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στον μεγάλο τελικό, με τους Βαυαρούς να είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο του ζευγαριού, αλλά και της διοργάνωσης. Η γαλλική ομάδα κατάφερε κάτι το εξαιρετικό, αφήνοντας έξω το δεύτερο μεγάλο φαβορί, και στέλνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι σπίτι της. Επικράτησε 3-1 της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, σε ένα ματς που έδειξε σοβαρότητα και είχε μεγάλη ευστοχία. Έτσι έδειξε ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και ότι είναι ένα δύσκολο εμπόδιο για οποιαδήποτε ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Γιουβέντους.

Από την άλλη έχουμε την απόλυτη γερμανική μηχανή. Μια ομάδα που μπορεί να καταστρέψει οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο της, όπως έδειξε εξάλλου και απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αφού την διέλυσε με το εξωπραγματικό 8-2. Η ομάδα του Φλικ αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με πολλούς παίκτες να είναι φορμαρισμένοι αυτή τη περίοδο, φαίνεται πως δεν συναντάει κανένα πρόβλημα ώστε να παίρνει αυτό που θέλει.

Το αποδεικνύει εξάλλου και το μεγάλο σερί νικών που έχει χτίσει (20). Η τελευταία ομάδα που κατάφερε να σταματήσει τις επιθετικές ορέξεις της Μπάγερν ήταν η Λειψία (η άλλη γερμανική ομάδα που βρίσκεται στα ημιτελικά), με το παιχνίδι να λήγει 0-0. Έκτοτε κανένας δεν μπόρεσε να βάλει φρένο στη «rekordmeister».

Όσον αφορά τώρα την παράδοση των δύο ομάδων, έχουν παίξει αντιμέτωπες άλλες οκτώ φορές με τους Γερμανούς να μετράνε τέσσερις νίκες, δύο ματς να έχουν λήξει ισόπαλα και δύο νίκες να είναι υπέρ των Γάλλων. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έγινε πριν δέκα χρόνια, πάλι για τα ημιτελικά του Champions League, με τη Μπάγερν να κερδίζει και τα δυο παιχνίδια με συνολικό σκορ 4-0  και να προκρίνεται, αλλά στον μεγάλο τελικό να χάνει το τρόπαιο από την μεγάλη τότε Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο (κακός οιωνός για τους Βαυαρούς).

Θεωρώ πως θα έχουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους παίκτες της Μπάγερν να δίνουν ένα γρήγορο ρυθμό παρόλο το στυλ κατοχής που θα έχουν, και με τη Λιόν να περιμένει να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία της δοθεί. Να θυμίσουμε η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είχε ποσοστό κατοχής μπάλας 33% στον αγώνα με την Σίτι…

Μονό

22:00 Λιόν – Μπάγερν Μονάχου: 2 & goal/goal (2.20)

Μονό

22:00 Λιόν – Μπάγερν Μονάχου: Λιόν κατοχή μπάλας under 36.5% (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις