Βολές, δίποντα και τρίποντα στο 8.32!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στη δεύτερη βραδιάς της 8ης αγωνιστικής ποντάροντας σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 8ης αγωνιστικής. Περίεργη βραδιά η χθεσινή, καθώς ο Νουά μας επιβεβαίωσε εύκολα, αλλά ο Γουέμπ φορτώθηκε με φάουλ. Τα υπόλοιπα στοιχήματα, χάλασαν από το DNP του Γουόλντεν. Προχωράμε σήμερα και πάλι με ειδικά παικτών.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Η 8η αγωνιστική έχει πρωταγωνιστές τους παίκτες στα προγνωστικά μας. Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό. Σε εξαιρετική φόρμα η ομάδα του Ιτούδη που είναι στην κορυφή. Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός που πλέον εκτός από τη βελτίωση κοιτάζει και τη σταθερότητα. Δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά ένα παίκτης που μας πλήρωσε αδρά την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίζεται και σήμερα. Ο Πάρις Λι είναι ένα γκαρντ που δοκιμάζει το χέρι του από το τρίποντο, αλλά του αρέσει να κάνει και ντράιβ. Είναι στη δεύτερη πεντάδα της ομάδας και συχνά είναι στο παρκέ όταν ο αντίπαλος έχει συμπληρώσει ομαδικά.  Το όριο στις εκτελεσμένες βολές του είναι στο 1,5!  Επιβεβαιώθηκε σε 5/7 ματς μέχρι στιγμής. Από το ίδιο ματς θα κρατήσω και τα δύο εύστοχα δίποντα του Πονίτκα. Ο Πολωνός σουτάρει σχεδόν πέντε σε κάθε παιχνίδι και στα τελευταία τέσσερα επιβεβαίωσε το εν λόγω μπετ.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Δεύτερη στάση στο Κάουνας, όπου η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Αρμάνι. Οι Ιταλοί θα παραταχθούν με πολλές απουσίες ειδικά στις θέσεις 2-3. Για ακόμα μια αγωνιστική, ο Χολ δίνεται χαμηλά, παρόλο που είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται πάνω από 25 λεπτά, παίρνει προσπάθειες και αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικός σκόρερ. Καλό χέρι από το τρίποντο και θα τον εμπιστευτούμε.

Κλείνω με την αναμέτρηση της Μονακό με τη Μπασκόνια. Παιχνίδι με ρυθμό λέει η λογική. Εξαιρετικές περιφέρειες και γενικά τα όρια στους γκαρντ είναι υψηλά, εκτός από έναν, τον Χένρι. Μπορεί να ενσωματώθηκε τελευταίος στην ομάδα, αλλά αρχίζει να βρίσκει πατήματα. Στο ΟΑΚΑ σκόραρε εννέα και το όριό του είναι στους 4,5. Απέναντί του δε θα έχει και την καλύτερη αμυντικά περιφέρεια της διοργάνωσης. Εφικτό…

Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναίκός
Λι over 1,5 εκτελεσμένες βολές
2.15
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
19:45
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναίκός
Πονίτκα over 1,5 εύστοχα δίποντα
1.55
20:00
Ζαλγκίρις - Αρμάνι Μιλάνο
Χολ over 0,5 τρίποντο
1.47
BET: 25 units
Ειδικό
20:00
Μονακό - Μπασκόνια
Χένρι over 5,5 πόντοι
2.04
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 8.32
20:00
Μονακό - Μπασκόνια
Χένρι over 6,5 πόντοι
2.60
20:00
Ζαλγκίρις - Αρμάνι Μιλάνο
Χολ over 1,5 τρίποντα
3.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις