Βόμβα-Μουντιάλ 2022: Σύμφωνα με δημοσιογράφο το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Εκουαδόρ

Βόμβα-Μουντιάλ 2022: Σύμφωνα με δημοσιογράφο το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Εκουαδόρ

Η διοργανώτρια του Μουντιάλ φαίνεται πως δωροδόκησε παίκτες του Εκουαδόρ για να χάσουν στην πρεμιέρα με 7,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δημοσιογράφος Αμτζάντ Ταχά από τη Μέση Ανατολή (σσ. που έχει 435 χιλ. ακόλουθους στο twitter), τουίταρε πως το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Εκουαδόρ για να χάσουν την 1η αγωνιστική με συγκεκριμένο σκορ και ημίχρονο. Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσαν πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ, ενώ στη συνέχεια εύχεται να έχει… ψεύτικη πληροφόρηση!

Επίσης ελπίζει πως η FIFA θα παρέμβει επί του θέματος αφού μιλάμε για διαφθορά, αφού θα πλήξει το κύρος της διοργάνωσης και της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη αρκετά Μέσα από το Εκουαδόρ να αναπαράγουν την παραπάνω είδηση, ενώ άπαντες καλούν κορυφαία δημοσιογραφικά portals όπως το Sky Sports, τη Daily Mail και διάφορα ακόμη, να πάρουν θέση και να ερευνήσουν αν ευσταθούν οι πληροφορίες του Αμτζάντ Ταχά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις