Μουντιαλικά ειδικά μέχρι 7.00

προγνωστικά μουντιάλ

Ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ, ο #Bats δίνει τα δικά του μακροχρόνια προγνωστικά που υπόσχονται μεγάλα κέρδη.

Πλήθος επιλογών από προκρίσεις ομίλων μέχρι και φάση αποκλεισμών για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Προχωράμε με τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Στον αστερισμό των Αφρικανών

Ξεκινάμε από την αρχή και τον πρώτο όμιλο, όπου κάθε χώρα εκπροσωπεί και διαφορετική ήπειρο. Η Ολλανδία την Ευρώπη, η Σενεγάλη την Αφρική, το Εκουαδόρ τη Νότια Αμερική και το Κατάρ την Ασία. Λογικό να φαντάζει ως απόλυτο φαβορί η ομάδα του Φαν Χάαλ, καθώς ποιοτικά βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει όχι μόνο το εισιτήριο για τους «16», αλλά και την πρώτη θέση. Η «σφαγή» θα γίνει για τη δεύτερη θέση με τις υπόλοιπες χώρες να έχουν η καθεμία από αρκετές πιθανότητες να τη διεκδικήσουν.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Το Κατάρ μπορεί να μην έχει σε καμία περίπτωση την ποιότητα των άλλων δύο, όμως εννοείται πως παίρνει αρκετή ώθηση από το γεγονός ότι είναι η διοργανώτρια χώρα. Από την πλευρά του και το Εκουαδόρ απέδειξε ότι δεν είναι αμελητέα δύναμη και μόνο με την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, αφού για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να αφήσει πίσω του το Περού, την Κολομβία και τη Χιλή.

Τέλος έχουμε την Σενεγάλη του Σαντιό Μανέ, με τον επιθετικό της Μπάγερν πάντως δύσκολα να αναμένεται να προλάβει τα ματς των ομίλων. Ακόμα κι έτσι, πρόκειται για ομάδα με μεγάλη ποιότητα (Κουλιμπαλί, Μεντί, Γκουέγε, Σαρ, Ντιαλό κ.ά.). Μπαίνει στη διοργάνωση ως πρωταθλήτρια Αφρικής κι έχει αποδείξει πόσο δεμένη και σφιχτή ομάδα είναι. Η εξαιρετική δουλειά του κόουτς Σισέ δύσκολα θα πάει χαμένη. Επιλογή μας οι Σενεγαλέζοι να κάνουν παρέα στους Ολλανδούς στην επόμενη φάση, με απόδοση 2.50 στην Stoiximan.

Με τη φόρα των Σκανδιναβών

Η υπόθεση «πρόκριση» μοιάζει αρκετά πιο απλή στον τέταρτο όμιλο. Η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία κι η Δανία είναι τα ακλόνητα φαβορί για να βρεθούν στην επόμενη φάση. Το ποντάρισμα στην πρόκριση αυτών των δύο βρίσκεται γύρω στο 1.40, οπότε δε μας απασχολεί καθόλου. Ακόμα κι αν στα τελευταία τρία Μουντιάλ διατηρείται η κατάρα που θέλει την προηγούμενη νικήτρια ομάδα να μένει εκτός από τους ομίλους (Ιταλία 2010, Ισπανία 2014, Γερμανία 2018).

Η προσοχή μας στρέφεται στην κατάληψη της πρώτης θέσης. Η Γαλλία θεωρείται ισχυρό φαβορί και η διαφορά με τη Δανία είναι αρκετά αξιοσημείωτη. Ωστόσο, μιλάμε για μια Γαλλία με σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές. Ταξιδεύει στο Κατάρ χωρίς τον γκολκίπερ Μενιάν, τους μέσους Πογκμπά, Καντέ και Καμαρά, αλλά και με τους Κιμπεμπέ και Ενκουνκού να μένουν εκτός λόγω τραυματισμού ενώ είχαν μπει στην αποστολή. Αντίθετα, οι Δανοί που εντυπωσίασαν στο Euro το καλοκαίρι του 2021 κατεβαίνουν με μια πλήρη ομάδα και με μεγάλη ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Στο Nations League κατάφεραν εύκολα να προσπεράσουν τη Γαλλία, νικώντας την μάλιστα μέσα-έξω. Γιατί όχι κι εδώ. Ποντάρουμε στην πρωτιά των Δανών που πληρώνει 4.00 στη Novibet.

Υ.Γ.: Με την Αργεντινή να είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και τον Μέσι βασικό της πρωταγωνιστή, υπάρχει αξία στο να σημειώσει συνολικά τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ στη διοργάνωση. Ο 35χρονος αστέρας της Παρί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τα ματς του ομίλου (με αποκορύφωμα αυτό απέναντι στην Σαουδική Αραβία) ευνοούν το να καταγράψει αρκετά γκολ και ασίστ. Το βρίσκουμε σε απόδοση 7.00 στην Stoiximan.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Α' Όμιλος - Πρόκριση
Ολλανδία & Σενεγάλη
2.50
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Δ' Όμιλος - Πρώτη θέση
Δανία
4.00
BET: 12 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Υψηλότερη συμμετοχή σε γκολ (Γκολ & ασίστ)
Μέσι
7.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις